miercuri, 14 iunie 2017

România revine de la 0-2 si castiga meciul cu Chile

Echipa nationala a Romaniei a castigat, scor 3-2, partida amicala disputata la Cluj in fata statului Chile, aflat pe locul 4 in clasamentul FIFA.
"Tricolorii" au avut un start modest in fata campioanei Copa America din 2015 si 2016, dar apoi si-au revenit, profitand de faptul ca am jucat o ora cu un om in plus.

Dupa rusinea din meciul cu Polonia, Daum a renuntat la sistemul defensiv cu cinci fundasi si a folosit titulari jucatori precum Hanca si Stanciu, rezerve la Varsovia.

Chilienii ne-au luat tare la inceput si au facut destul de rapid 2-0, profitand de gafele mari din defensiva noastra.

Eduardo Vargas a deschis scorul in minutul 8, cu un sut puternic din marginea careului, iar zece minute mai tarziu Valencia l-a invins din nou pe Pantilimon.

S-a jucat pe contre in urmatoarele minute, iar noi am avut sanse mari, una prinBogdan Stancu, cel care a ratat dintr-o pozitie incredibila, cu toata poarta in fata.

"Motanul" s-a revansat insa in minutul 31, cand a inscris un gol de zile mari, din lovitura libera de la 22 de metr.

Trei minute mai tarziu, Medel a fost eliminat pentru o intrare dura asupra lui Andone si astfel am avut superioritate numerica.

S-a facut asadar 2-2 in minutul 60, cand Stanciu a prins un sut de zile mari din marginea careului si a egalat.

Au urmat minute bune de dominare din partea jucatorilor nostri, cu ocazii mari ratate de Grozav si Ivan.

In cele din urma, golul a venit in minutul 83, cand debutantul Alex Baluta de la CSU Craiova a profitat de o minge respinsa in fata de portarul advers, dupa un sut al lui Stanciu.

                                                                                                          C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu