vineri, 10 august 2018

[Europe Direct Maramures] Cursuri GRATUITE de management/antreprenoriat/resurse umane


Buna ziua,

Sunteti antreprenor, manager de top, middle, linie sau sunteti angajat in domeniul resurselor umane, in sectoare cu potenial competitiv?
Va transmitem invitatia de participare la Seminarul de informare “PERFORMANTA PRIN FORMARE”, organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, la Baia Mare – Hotel MARA (Bd. Unirii nr. 11), SALA CRISTAL, vineri, 10 august 2018, ora 14.30.
CCI Bistrita va ofera oportunitatea de a va dezvolta profesional prin CURSURI GRATUITE organizate in cadrul Proiectului ”Bistrita, pe harta profesionala a Europei”, la Baia Mare si pentru maramureseni:
  1. MINI MBA cu recunoastere internationala: 5 locuri pt. MM (Locatie: Satu Mare - se suporta costul transportului prin proiect. Durata: 1 zi/luna, timp de 8 luni consecutiv)
  2. Competente ANTREPRENORIALE: 14 locuri pt. MM (Baia Mare, 64 ore) 
  3. RESURSE UMANE - Inspector RU: 14 locuri pt. MM (Baia Mare, 48 ore) 
  4. RESURSE UMANE - Manager RU: 14 locuri pt. MM (Baia Mare, 28 ore)
  5. Managementul INOVARII:  14 locuri pt. MM (Baia Mare, 36 ore)
  6. Lean Management: 14 locuri pt. MM (Baia Mare, 21 ore)
Pentru primele 3 cursuri, Termenul de inscriere este 5 SEPTEMBRIE 2018. Formularul de inscriere la cursuri:http://cciabn.ro/bistritaprofesionala/inscriere/Domenii eligibile in proiect: Turism si ecoturism; Textile si pielarie; Lemn si mobila; Industrii creative; Industria auto si componente; Tehnologia informatiilor si telecomunicatii; Procesarea alimentelor si bauturilor; Sanatate si produse farmaceutice; Energie si management de mediu; Bioeconomie, biofarmaceutica si biotehnologii.
Detalii despre proiect: http://cciabn.ro/bistritaprofesionala/
Pentru inscrieri la seminar, va rugam sa completati, 
pana joi, 9 august, ora 11.00, Formularul:http://cciabn.ro/bistritaprofesionala/formularbaiamare/ sau sa confirmati participarea prin email (marga@cdimm.org) sau telefonic (0744.620.103).

Cu stima,
Margareta Capilnean – Expert activitati intraregionale 
email: marga@cdimm.org
tel: 0744.620.103

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu