vineri, 3 august 2018

Festivalul “Film 4 Fun” se desfăşoară la Sinaia

Cea de-a X-a ediție a Festivalului “Film 4 Fun” se desfăşoară în perioada 2-4 august 2018, la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul "Castelul Știrbei" din mirificul orăşel montan. Această ediție aniversară îşi continuă tradiția şi-şi respectă, ca de fiecare dată, motto-ul: ”Într-o lume plină de conflicte, noi am ales să ne amuzăm!”. Pe durata celor trei zile ale festivalului, publicul a avut ocazia să vadă filme de lung metraj de comedie românești, filme de scurtmetraj pre-debut ale regizorilor consacrați, precum și un debut al unei tinere regizoare.
     Anul acesta a avut loc, în premieră, o secțiune de clipuri publicitare - “Ads For Fun”, prezentată de Bogdan Naumovici. Tot în premieră a avut loc Expoziția de desene ale marelui actor Gheorghe Visu.
O altă surpriză a fost spectacolul de teatru de comedie ”Soți de vânzare”. Festivalul s-a încheiat cu un concert susținut de trupa „Les Elephants Bizarres”. Parcul Ghica va găzdui o serie de activități culturale: concurs de cultură cinematografică, spectacol de teatru de păpuși pentru copii, ședință de machiaj, de efecte speciale și spectacol de lumini.
     Sărbătorirea celor 10 ani de existența ”Film 4 Fun”, îi are ca invitați, personalități din lumea filmului şi a teatrului: Florin Zamfirescu, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Corina Dănilă, Marius Galea, Maria Radu, Irina Margareta Nistor, Ana Odagiu, Manuela Hărăbor, Lamia Beligan, Bogdan Naumovici.
     Festivalul Film 4 Fun este organizat de Fundația Cine Remember, în parteneriat cu Primăria Sinaia. Alte detalii puteţi afla accesând  https://www.facebook.com/film4funro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu