miercuri, 1 august 2018

LIGA CAMPIONILOR.MALMO - CFR CLUJ NAPOCA, AZI, 20:15, (ÎN TUR, 1-0)


 Campioana CFR 1907 Cluj Napoca joacă în această seară returul cu Malmo, din turul II al preliminariilor Ligii Campionilor. Partida va putea fi urmărită  live la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV, ora 20,15.Clujenii au pierdut în tur cu 0-1, dar sunt optimiști că pot întoarce soarta calificării în returul din Suedia.

Echipele probabile:

Malmo: Dahlin - Larsson, L. Nielsen, Bengtsson, Safari - Traustason, Lewicki, Christiansen, Rieks - Strandberg, Rosenberg
Rezerve: Andersson - Gall, Innocent, Antonsson, Vindheim, Brorsson, Adrian
Antrenor: Uwe Rosler

CFR Cluj Napoca: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban - Deac, Djokovic, Culio, Omrani - Ţucudean
Rezerve: Vâtcă - Males, Păun, Lang, Ioniţă, Bordeianu, Peteleu
Antrenor: Antonio Conceicao

Arbitru: Andrew Dallas (Scoția) / A1: Graeme Stewart / A2: Douglas Ross
Stadion: Malmo New Stadium (21.000 de locuri)

Înfrângerea din turul cu Malmo a fost ultimul meci al lui Edward Iordănescu, găsit vinovat de conducere pentru startul modest de sezon. În locul său a fost adus Toni Conceicao, însă clujenii nu au convins nici cu antrenorul portughez pe bancă, remizând în campionat cu Dunărea Călărași, 0-0.

Malmo e campioana en-titre din Suedia, dar în actualul campionat e abia pe locul 6, la 11 puncte de liderul AIK Stockholm.

În cazul în care va reuși să se califice, CFR ar juca în turul III cu învingătoarea "dublei" Ludogoreț - MOL Vidi. În tur a fost 0-0, dar campioana ultimelor 7 sezoane din Bulgaria e favorită certă înaintea returului din Ungaria. Meciul e tot azi, de la ora 21:00.

                                                                                                  C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu