miercuri, 19 septembrie 2018

Cele 5 zodii care sunt reci ca gheața

Sunt multe motive pentru care unele persoane dezvoltă un mecanism de apărare: pentru a nu fi răniți, se poate să fi crescut într-o familie nu foarte afectivă sau se simt inconfortabil exprimându-și emoțiile față de ceilalți. Dacă ai primit vreodată o privire rece de la o persoană, știi cât de confortabil își exprimă opiniile, nepăsându-le de problemele sau sentimentele celorlalți. De fapt, dacă insiști să primești un răspuns din partea lor pentru o situație care te pune pe gânduri, pot reacționa în două moduri: vor deveni foarte nervoși și îți vor da de înțeles că nu vor să te asculte sau vor pleca pur și simplu. Dacă ești în căutarea unei persoane empatice, care să te asculte și să îți ofere sfaturi, ar trebui să eviți aceste cinci zodii:

Rac

Probabil te întrebi cum de Racul se află în această categorie, având în vedere cât sunt de iubitori și sentimentali, dar exact acest aspect îi poate face reci. Dacă au fost răniți sau trădați în trecut, își ignoră sentimentele. Se vor purta de parcă acea persoană nu mai există pentru ei, iar odată ce au ajuns în acest punct, nu mai există cale de întoarcere. Țin foarte bine minte fiecare greșeală și se vor asigura că cei care i-au rănit vor avea parte de o atitudine corespunzătoare.

Capricorn

Capricornii refuză să se lase conduși de emoții, deci dacă ar putea alege, ar prefera să fie cunoscuți mai degrabă pentru o atitudine rece, decât una sentimentală. Din moment ce Capricornii cred că imaginea reprezintă cheia succesului, fac tot ceea ce le stă în putință pentru a lăsa celor din jur o impresie ireproșabilă. Cred cu tărie că sentimentele pe care ești dispus să le arăți sau ancorarea în trecut te vor face o persoană slabă în ochii celorlalți. Preferă să fie recunoscut pentru calități precum eficiență, inteligență și mereu în controlul situației.

Vărsător

Vărsătorilor nu le face plăcere să-și epuizeze energia ajutând o persoană care se confruntă cu probleme emoționale, iar dacă pot evita acest lucru, o vor face numaidecât – nu sunt cei la care să apelezi dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Sunt conștienți că ceilalți le observă latura rece, dar sunt în regulă cu acest lucru. Dacă ai făcut vreo greșeală, este problema ta, nu vei beneficia de simpatie din partea unui Vărsător.

Fecioară

Sunt momente în care o Fecioară crede cu adevărat că este cea mai inteligentă persoană din cameră și că toți ceilalți nu se pot ridica la nivelul lor. Fecioarelor le face plăcere să învețe cât mai multe lucruri, ca mai apoi, să-i impresioneze pe cei din jur cu diversele cunoștințe pe care le-au dobândit.  Fecioarele tind să aspire către perfecțiune iar acest lucru nu le oferă răbdarea necesară pentru a se confrunta cu imperfecțiuni, greșeli și toate acele lucruri care ne fac umani. Nu o fac intenționat, ar putea chiar să nu fie conștienți de comportamentul lor.

Gemeni

Gemenii pot fi imprevizibili – într-un moment sunt calzi și te ascultă cu zâmbetul pe buze, iar la scurt timp se arată reci și neprietenoși. Singurul lucru pe care poți conta în privința lor este faptul că nu vor fi niciodată indiferenți. Dacă îi rănești, îți vor spune în mod direct tot ce îi deranjează și își vor schimba total comportamentul față de tine. Nu le vor păsa dacă ai un motiv bun pentru care ai făcut acel lucru, vor refuza să te asculte. Este mult mai bine dacă aștepți să aibă o stare bună dacă vrei să le ceri iertare.

                                                                                              E L L E

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu