miercuri, 26 septembrie 2018

Peste 340 000 de voluntari au venit la curatenie pe 15 septembrie!


Sambata, pe 15 septembrie, peste 340 000 de voluntari din toate colturile tarii au participat la Ziua de Curatenie Nationala!

O prima estimare este ca am strans peste 467 453 de saci deseuri. Romanii din toata tara au spus "Let`s Do It!" sambata, fie ca vorbim de elevi, profesori, familii cu copii, angajati corporate, ong-uri, institutii (militari, pompieri, politisti), primarii sau angajati ai pompierilor si detinuti.

Poti citi mai multe despre rezultatele de sambata aici si poti vedea cati voluntari s-au strans in fiecare judet aici.

Am fost coplesiti de sustinerea pe care a avut-o Let`s Do It, Romania! intr-un an dificil din foarte multe puncte de vedere, de la contextul politic si social, la diverse provocari din partea vremii sau organizatorice. Cu toate acestea, am reusit cea mai mare mobilizare de pana acum.

Chiar daca, aparent, vorbim despre o singura zi de curatenie pe an, efectele ei se vad mult dupa, in mentalitatea oamenilor despre deseuri si despre puterea de a schimba in bine Romania. In urma ei raman constiinta civica si respectul fata de natura.

We Did It, Again!
Citeste mai multe
Partenerul nostru national, Kaufland, isi propune sa reduca consumul de plastic cu cel putin 20%! Cum?
Dupa ce si-a dezvoltat un sistem propriu de colectare a deseurilor provenite din propriile activitati, Kaufland isi propune sa intre in lupta impotriva plasticului! Compania si-a propus ca pana in 2025 sa reduca consumul de plastic cu cel putin 20%.
Citeste mai multe
Hidroelectrica a sustinut Ziua de Curatenie Nationala!
Hidroelectrica a participat cu 270 de angajati voluntari la Ziua de Curatenie Nationala de pe 15 septembrie. La eveniment a participat inclusiv Presedintele Directoratului societatii, domnul Bogdan Badea, care a făcut curat în județul Vâlcea.
Citeste mai multe
Iti multumim ca esti alaturi de noi!
 
Let's Do It!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu