marți, 1 mai 2012

Blogul "Izvoare codrene" a avut la data de 1 Mai 2012 peste 10.000 de vizitatori!

Blogul creat de jurnalistul şi poetul Gelu Dragoş din Lucăceşti a depăşit 10.000 de vizitatori tocmai de Ziua oamenilor muncii, 1 Mai! Va fi o dată de reţinut cu uşurinţă! S-a trecut peste o barieră! Aşa va fi şi cu revista tipărită. Ne apropiem cu paşi repezi de numărul jubiliar 10! Ziua de 1 Mai se potriveşte întocmai cu autorul ei, un muncitor şi pasionat ziarist, fiindcă să nu omitem faptul că acesta scrie zilnic şi munceşte uneori de la ora 6,oo dimineaţa înainte de a merge la locul de muncă, Şcoala gimnazială Mireşu Mare pentru ca dumneavoastră să începeţi ziua cu zâmbetul pe buze (Gluma zilei) şi să ştiţi evenimentele istorice ale zilei.
Faptul că pe lângă revista de cultură tipărită "Izvoare codrene" ajunsă, iată, la numărul VIII avem şi un blog spune mult despre felul cum ne tratăm noi cititorii fideli! Cu dragoste şi mult respect. Cu dorinţa arzătoare de a fi informaţi în mod obiectiv şi la timp. Deja s-a cristalizat o masă de cititori care-i cuprinde pe membrii Cenaclului Scriitorilor din Maramureş, intelectualii satelor din zona Codru şi Chioar şi foarte mulţi tineri. Aici puteţi găsi articole şi ştiri despre activitatea culturală din Maramureş şi din ţară, articole de sport deoarece Gelu Dragoş este membru al Asociaţiei Presei Sportive din România de peste cinci ani şi din educaţie, domeniu în care lucrează.
 Mai nou veţi găsi şi alte ştiri din agricultură, ecologie, politică şi religie. Consider că este un blog reuşit ca şi ideea îndrăzneaţă de a fi creat (în 18 ianuarie 2012) pentru locuitorii arealului nostru, de la Bicaz, Băseşti, Oarţa de Sus până dincolo de Valea Chioarului,  Boiu Mare - cu staţii permanente în Asuaju de Sus, Satulung, Ulmeni, Şomcuta Mare şi Mireşu Mare, de către cel care am făcut vorbire şi fiul lui cel mare, Gelu Dragoş jr.

                                                                   Vasile Dan MARCHIŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu