marți, 18 iunie 2013

COMUNICAT DE PRESĂ ADR N-V Cluj Napoca

Stimati colegi,
 
Va informăm ca azi, 18 iunie 2013, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat întalnirea Grupului de lucru „Dezvoltare rurală”, sub egida Comitetului Regional de Planificare.
 
ADR Nord-Vest elaborează Planul de Dezvoltare al Regiunii Nord-Vest pentru perioada 2014-2020. Acesta este principalul document strategic la nivelul Transilvaniei de Nord, care va avea un rol esenţial în orientarea investiţiilor publice şi private în următoarea perioadă de programare.
 
La întâlnire au participat aproape 30 de reprezentanţi ai diferiţilor actori implicaţi în dezvoltare rurală din regiune, fiind dezbătute nevoile, priorităţile şi proiectele strategice prioritare ale comunităţilor din Transilvania de Nord. Din discuţii, a reieşit rolul important pe care Grupurile de Acţiune Locală (GAL) îl pot avea în procesul de planificare, fiind nivelul optim pentru integrarea obiectivelor de dezvoltare din mediul rural.
 
Proiectele propuse de aceştia pot face parte din portofoliul de proiecte prioritare ale regiunii pentru urmatoarea perioada de programare.
 
 
Cu stima,
Andreea Marcu
expert comunicare
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest
tel: 0264/431550, fax: 0264/439222
mobil: 0755 777012
comunicare@nord-vest.ro
www.nord-vest.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu