vineri, 8 aprilie 2016

"Băimăreanca" Monica Ghiurco este propunerea CA pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv pentru postul de preşedinte-director general (PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul instituţiei, decizia fiind luată miercuri în urma unei întruniri a membrilor CA.
Birourile Permanente reunite vor fi convocate luni, la ora 14.30, urmând ca şedinţa comună a celor două camere să înceapă tot luni, de la ora 18.00, a declarat vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru pentru MEDIAFAX.
MONICA SIMONA GHIURCO s-a nascut la 30 noiembrie 1973 la DEJ dar a copilarit in BAIA MARE.
MONICA SIMONA a fost un copil extrem de studios,vesel si harnic. MONICA croseta, impletea cosea si era tare curioasa. A invatat sa citeasaca la 4 ani. Se uita la televizor la orice de la filme la desene. Spune ca a avut o copilarie minunata. Sarbatorile de iarna, mirosul unic al cozonacului, serile de colind cu straita, amintirea casei bunicilor toata sunt amintiri de suflet ale copilului care traia intr-un univers mare cat o lume.
MONICA SIMONA a incercat  sa desluseasca si tainele vietii universitare. A fost asistent universitar la Facultatea de STIINTE ECONOMICE in cadrul DEPARTAMENTULUI DE RELATII INTERNATIONALE. A facut cunostinta cu radioul, a fost colaborator la RADIO CONTACT CLUJ NAPOCA.
A trecut de la reporter, realizator, prezentator la postul TV CINEMAR CLUJ NAPOCA. De la CINEMAR trece la postul de televiziune ANTENA 1 CLUJ NAPOCA. Vine la Bucuresti, da concurs si intra in echipa de striri a televiziunii ANTENA 1 Bucuresti.
Din 2002 viata ei profesionala se schimba si de atunci TVR a devenit casa ei. Din 2002  MONICA GHIURCO se  identifica cu TELEVIZIUNEA ROMANA. Trece de la TVR1 la TVR 2 si TVR INFO.
A fost acreditata la GUVERN in guvernarea NASTASE. Si APARE ca "fata bine intentionata " in STENOGRAMELE LUI NASTASE din 2004. A intrat in conflict cu temuta RODICA CULCER si i s-a pus eticheta de simpatizanta a PSD. MONICA spune ca presa nu a spus despre continuarea "FATA ASTA GHIURCO ESTE BINE INTENTIONATA dar, NU STIE CE VREM NOI".
I s-a parut nedrept sa ii fie refuzata candidatura la SEFIA STRILOR TVR pe motive de partizanat politic.
RODICA CULCER NU A FOST DE ACORD SA PARTICIPE la concurs, MONICA a ceru totusi o evaluare profesionala mai ales ca avea si atributii siplimentare pe langa cele din fisa postului. Avea si experienta de manager, cunostea doua limbi straine. Rezultatul?! RODICA CULCER a inlocuit-o la pupitrul stririlor cu LIVIA DILA.
In perioada 2008-2010 MONICA a lucrat la DEPARTAMENTUL  SOCIAL-POLITIC-ECONOMIC.
In fond MONICA a prezentat stiri, a realizat talk-show-uri economice. AGENDA POLITICA emisiunea politica a rezistat 7 ani. Apoi a fost ORA DE STIRI.
A luat interviuri oamenilor politici, ministrilor fiind considerata "prototipul sclavului care ia interviuri stapanirii"
A realizat o serie de documentare "MOSTENIREA CLANDESTINA", despre istoria ROMANIEI din ultimii 70 de ani.  De la munca de teren la editare la editii speciale,la interviuri, la producerea emisiunilor prin toate a trecut MONICA. Succes Monica !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu