luni, 11 aprilie 2016

Comunicat de presă - Alianţa pentru o Românie Curată


 Alianța pentru o Romanie Curata si Initiativa pentru Integritate in Serviciul Public din Republica Moldova va invita sa va inscrieti la o noua sesiune on-line de instruire dedicata cetatenilor, organizatiilor si institutiilor preocupate de accesul la informatia de interes public de pe ambele maluri ale Prutului.
 13 aprilie, intre 10.00 – 11.00
Tema: Cum se poate consolida exercitiul transparentei intre cetateni si institutiile statului. Ce comunica si ce nu comunica institutiile/autoritatile statului. Care sunt rezultatele monitorizarilor si noile reguli de standardizare. In ce masura respecta reprezentantii statului noile reguli?
Veti dialoga cu membri ai echipelor Romania Curata si Moldova Curata. Vom analiza, in direct pe www.romaniacurata.ro exemplele oferite de dumneavoastra si va vom spune concret cum puteti proceda in continuare pentru a primi raspunsul solicitat. Invitat special al acestei sesiuni este dl Luca Ciubotaru – Consilier al Ministrului pentru Consultare Publica si Dialog Civic.
Va invitam sa completati formularul ce va asigura posibilitatea de a pune intrebari in avans pentru aceste sesiuni on-line, ceea ce va permite avocatilor sa va raspunda documentat la fiecare caz in parte: (formularul aici: - http://goo.gl/forms/IilIZ1Gd8f)
Nota: cu exceptia intrebarilor dvs., datele transmise raman confidentiale, inclusiv numele daca se exprima o asemenea optiune. Webinarul va putea fi urmarit LIVE pe platforma www.romaniacurata.ro in intervalul orar mentionat, ceea ce va permite participantilor sa puna intrebari în direct folosind sectiunea de comentarii aferentă articolului principal de pe homepage.


 Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu