luni, 4 aprilie 2016

CSM București a câștigat Cupa Challenge

CSM București a câștigat Cupa Challenge la volei feminin, duminică, după ce a învins în deplasare formația turcă Trabzon Idman Ocagi cu scorul de 3-1 (25-23, 25-13, 20-25, 25-20), în manșa a doua a finalei, scrie Agerpres.
CSM, care s-a impus cu 3-1 în tur, avea nevoie de două seturi pentru a fi sigure de cucerirea trofeului și au reușit acest lucru.
CSM București a adus primul trofeu în voleiul feminin românesc, la nivel de club.
Jasna Majstorovic a fost cea mai bună jucătoare a noastră, cu 19 puncte. De la CSMB s-au mai remarcat Roxana Bacșiș, cu 14 puncte, și finlandeza Laura Pihlajamaki, 13 puncte. De la gazde s-au evidențiat Jelena Blagojevic, cu 15 puncte, și Kremena Kamenova (ex-CSM), cu 11 puncte.
La CSMB au mai jucat Giulia Pincerato (6 puncte), Maria Karakașeva (9 puncte), Jole Ruzzini (libero), Georgiana Faleș (10), Diana Cărbuneanu. Din lot au mai făcut parte Tamara Susic, Diana Tătaru, Mihaela Ozun (libero), Adina Roșca.
De menționat că Trabzon Idman Ocagi a eliminat-o în optimile de finală ale competiției pe vicecampioana României, CSM Târgoviște, cu 3-1 (la Trabzon) și 3-0 (la Târgoviște).
CSMB a avut următorul traseu în această ediție a competiției: 3-1 (acasă) și 3-0 (deplasare) cu ZOK Bimal-Jedinstvo Brcko (Bosnia) în turul al doilea, 3-2 (acasă) și 3-0 (deplasare) cu Kralovo Pole Brno (Cehia) în șaisprezecimi, 0-3 (deplasare) și 3-1 și set de aur (acasă) cu Olympiakos Pireu (Grecia) în optimi, 3-0 (deplasare) și 3-0 (acasă) și 3-1 (deplasare) cu Trabzon Idman Ocagi (Turcia) în finală. De remarcat faptul că echipa a pierdut un singur meci, la Pireu.
Felicitările noastre sincere !


                                                                               Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu