sâmbătă, 9 aprilie 2016

CSM Bucuresti se califica fabulos in Final Four-ul Ligii Campionilor !

CSM Bucuresti s-a calificat, sambata, in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin (Final Four) dupa ce a invins superb, in deplasare, formatia Rostov-Don, campioana Rusiei.
Fetele noastre au facut un meci de zile mari in Rusia si au intrecut toate asteptarile, castigand cu 29-28. Trebuie subliniat ca aceasta este prima participare a lui CSM in Liga Campionilor din intreaga istorie.
Dupa victoria la un singur gol din meciul tur, rusoaicele erau sigure de calificare, insa pe teren a fost o singura echipa: CSM Bucuresti.
Echipa municipalitatii a dominat meciul de la un capat la celalalt, fiind tot timpul in avantaj, avand in Gullden o jucatoare ce a demonstrat ca a meritat titlul de cea mai buna sportiva de la ultimul Campionat European. De asemenea, Rodrigues a avut o parte secunda fenomenala.
La pauza, scorul a fost 11-6 in favoarea noastra, iar in partea secunda fetele noastre au jucat, de asemenea, la cel mai inalt nivel, chiar daca diferenta la final a fost mai mica.
Final Four-ul Ligii Campionilor va avea loc la Budapesta, pe 7 si 8 mai. Semifinalele vor avea loc pe 7 mai, iar meciul pentru locul 3 si finala pe 8 mai.
Tragerea la sorti va avea loc pe 16 aprilie.


                                                                                     Cristi S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu