miercuri, 6 aprilie 2016

România fotbalistică de...cacao !

Viitorul Constanţa, antrenor Gheorghe Hagi a pierdut întâlnirea cu Dinamo Bucureşti, antrenor Mircea Rednic, scor 1-2, şi rămâne pe locul 5 în clasamentul Play-out-ului Ligii I.
Dobrogenii au însă asigurată prezenţa în preliminariile Europa League din cauza problemelor pe care le au atât Dinamo Buc., ASA Târgu Mureş şi CFR 1907 Cluj Napoca. 
P.S.Chiar nu mai înţeleg nimic din Liga lui Mitică de la DNA şi Voluntari, a lui Iorgulescu şi Burleanu, a lui Jiji şi tuturor care trag sfori pe acolo. Poate faptul că la Timişoara cu un stadion acceptabil au fost cu o etapă înainte în Play-off vreo 2.500 de spectatori, când în sala "Lascăr Pană" la handbal feminin, unde joacă HCM Baia Mare merg 3.ooo de spectatori se explică lipsa suporterilor! Doresc PERFORMANŢĂ, SUDOARE, SĂ-ŞI PLĂTEASCĂ SALARIILE NESIMŢITE!! Din păcate avem un fotbal de... OLD BOYS,  că dacă se enervează Florin Răducioiu, Florin Bratu, Liţă Dumitru sau Balaci ori Sorin Cârţu pot concura cu Ady Mutu, Cipri Marica, Tamaş şi Daniel Niculae pentru a fi "înregimentaţi" de "nea Puiu"!!!Chiar nu mai vreau să mă uit la Liga I şi la arbitrajele bucureştenilor. Deocamdata spun sincer: Hai Carmen Satulung!!!

                                                                                                 GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu