miercuri, 5 aprilie 2017

Au început înscrierile la cea de-a XII-a ediție a Concursului Internațional Discovery!

Stimați dascăli,
 Raio Press și partenerii săi au deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la ultima ediție din acest an școlar a Concursului Internațional Discovery!
Și, pentru că discutăm despre cea de-a XII-a ediție, vă vom oferi tot atâtea motive pentru a ne alege:
Suntem singurul concurs care îmbină întrebările din programa școlară cu cele din afara ariei curriculare, oferindu-le celor mici atât oportunitatea de a-și testa cunoștințele acumulate în mediul scolastic, dar și pe aceea de a-și lărgi spectrul de cunoștințe.
Reunim la fiecare ediție sub egida Discovery zeci de mii de copii și sute de cadre didactice din patru țări europene.
Modalitatea de notare este una complet inedită, copiii ce reușesc să răspundă corect la toate întrebările ambelor niveluri primind titlul de performeri internaționali.
Oferim fiecărui participant, fără nicio excepție, un pachet de concurs ce constă dintr-o revistă de concurs, o diplomă de merit și un premiu de participare util și adecvat vârstei.
Toți copiii înscriși pe parcursul oricăreia dintre edițiile desfășurate în anul școlar 2016-2017 vor participa la tragerea la sorți din lunai iunie, unde vor avea șansa de a câștiga premii constând într-un laptop, o tabletă și o imprimantă multifuncțională.
Prețuim timpul și eforturile dumneavoastră la justa lor valoare, politica noastră de discount-uri fiind una extrem de avantajoasă:
3 RON/copil înscris în cazul unităților ce înscriu în concurs între 20 și 49 de copii;
4 RON/copil înscris în cazul celor ce înscriu între 50 și 99 de copii;
5 RON/copil înscris în cazul unităților ce cumulează minim 100 de înscrieri.
Cadrele didactice implicate în desfășurarea proiectului vor primi un set complet de documente ce pot fi anexate dosarului personal, set ce constă dintr-o diplomă de mentor educațional, un contract de parteneriat educațional și o adeverință ce atestă calitatea de organizator și coordonator al acestui proiect.
Documentele antemenționate vor fi trimise oricărui cadru didactic ce înscrie în concurs un număr de minim cinci copii. Reprezentantul unei unități ce înscrie în concurs un număr de 40 de copii poate solicita, dacă dorește, opt seturi de documente.
Se admit și loturi restrânse, de 5-19 copii, acest fapt determinând o ușoară modificare a condițiilor de participare.
Eliminăm din start stresul generat de corectarea lucrărilor și de centralizarea rezultatelor, evaluarea formularelor de concurs fiind responsabilitatea exclusivă a comisiei noastre de evaluare. Tot ce trebuie să faceți este să detașați formularele din reviste și să le expediați la adresa noastră de corespondență.
Unitățile ce înscriu în concurs minim 20 de copii vor beneficia atât de discount-urile menționate la punctul 5, cât și de transport gratuit prin curier.
Întreaga colaborare se desfășoară sub semnul transigenței și transparenței, neexistând termene-limită peste care să nu se poată trece justificat sau solicitări cărora să nu încercăm să răspundem.
Site-ul nostru - www.discovery-educational.com - vă stă la dispoziție cu o serie de alte informații utile. Aici puteți consulta lista participanților la edițiile desfășurate anterior și vă puteți contura o idee destul de clară despre modul în care sunt structurate subiectele de concurs. Vă invităm, de asemenea, să dați "like" paginii noastre de Facebook (Concursul Internațional Discovery), iar pentru informații adiacente nu ezitați să dați "reply" acestui e-mail sau să ne contactați la oricare dintre numerele de telefon de la finalul acestei prezentări.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!
Cu prietenie,
Ioana Berariu - 0765/036.056 și Ramona Mitruți - 0722/228.529

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu