joi, 6 aprilie 2017

[CDIMM Maramures] Calendar evenimente Proiect InvestNV

Buna ziua,
Va invitam sa promovam impreuna Regiunea de NV si proiectele sale de investitii, prin evenimentele Proiectului ”Invest NV – Oportunitati europene pentru Regiunea de Nord-Vest” (http://europedirect.cdimm.org/investnv) implementat de Fundatia CDIMM Maramures prin Centrul Europe Direct Maramures. Va prezentam calendarul evenimentelor:
Actiunile sunt dedicate tuturor celor interesati de fondurile europene si de realizarea de investitii pentru dezvoltarea locala si a mediului de afaceri din Regiunea de Nord Vest (jud. BH, BN, CJ, MM, SJ si SM)indeosebi reprezentanti de la: autoritati locale si judetene, institutii publice si private, ONG-uri si firme , care au finalizat sau au in derulare proiecte europene de investitii in domeniile: infrastructura, educatie, sanatate, turism, cultura, mediu; industrie, agricultura, industrii creative, formare profesionala, sprijin pentru afaceri etc.
La Forumul de investitii si Dezbaterea privind Planul de investitii si viitorul UE vom deconta transportul pentru cate 1 masina din fiecare judet. La Forum vom organiza Expozitia cu foto inscrise in concurs, iar la Dezbatere vom acorda premiile Concursului, pentru voturile online si cele primite de la publicul Forumului. 
Pentru a nu ne aglomera foarte mult in perioada Sarbatorilor Pascale, avem rugamintea sa ne transmiteti cat mai curand fotografiile proiectelor cu care va mandriti si pe care vreti sa le faceti cunoscute la nivel local si regional. Daca nu aveti posibilitatea sa transmiteti fotografiile in forma solicitata in invitatia la Concurs, ni le puteti trimite in format electronic si le vom tipari noi
In caz de nelamuriri, va rugam sa ne contactati. 
Cu stima,
Margareta Capilnean
Centrul Europe Direct Maramures
Fundatia CDIMM Maramures - structura gazda
Tel: 0262.224870, 222409; Mobil: 0744620103

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu