duminică, 20 februarie 2022

Dihăniile


Asistăm cu groază (nici altceva n-avem de făcut), cum niște dihănii odioase se urcă pe ecranele televizoarelor precum muștele pe baliga proaspătă de unde predau lecții de... orice. Ei stabilesc cine conduce țara, continentul, planeta, cine este bun, cine este rău, dar mai grav, se joacă foarte periculos cu viețile oamenilor.

Probabil... bine plătiți, se zbat de mama focului ca populația să se vaccineze. Scot din cutiuța imensă, doldora de tembelisme, fel de fel de cauze, motive, obligativități numai și numai ca poporul să se vaccineze, că... și ei s-au vaccinat. Nu de-aia or fi așa... pentru că s-au vaccinat?

Să fi devenit așa de feroce din cauza vaccinului toxic băgat în trup? Ar fi și asta o explicație, dar dacă-i așa, de ce nu stau la casele lor și îndobitocesc lumea?

Mulți rău la trup, se pare că ura și răutatea din gușile nenorocite este și mai supraponderală.

Nu ne trebuie specialiști, medici verticali care nu și-au îndoit spinarea, pe care trebuie să-i ascultăm îi avem pe ei, pe propagandiștii feroce care... vai, Doamne, numai domniile lor trebuiesc ascultate. Numai ei au dreptate. Se folosesc de numărul exagerat al mortilor ca să convingă lumea să se înțepe. Idioții au trecut la morți de covid și pe cei decedați în accidente de circulație sau alte boli.

Să fie un număr cât mai mare de morți cu care să sperie populația. Știm bine că supușii U.E. (șefii noștri dragi), au cheltuit sume enorme cu vaccinurile, cu măștile, cu izoletele, cu sacii unde băgau morții răpiți de orice fel de boală sau accident, dar „înregimentați” la Covid.

Ne-au pedepsit că nu purtăm măști și după 2 ani o instituție a statului spune că nu ne trebuiau măști. Izoletele (foarte scumpe) cântă singure prin fundurile magaziilor,  iar dihăniile provocatoare de răni își freacă mâinile bucuroși că au mai rămas câteva gherete unde lumea să meargă să se înțepe.

Se aude alta acum...  Chinezii lucrează la alt virus cu care să-i îmbolnavească pe sportivii de la Jocurile Olimpice, cu care s-au comportat execrabil, care, la rândul lor, să răspândească boala când se întorc la ei în țară.

Iară va apărea un alt vaccin, iară interdicții, restricții și bani cheltuiți aiurea, cică... pentru grija ce ne-o poartă... mizerabilii. De-ar fi așa, ar echilibra o țâră din dezastrul ce l-au aruncat pe noi privind veniturile...

Și totuși, dihăniile există și muncesc. Una dintre ele, una roșie, nu lăsa pe nimeni să vorbească pe micul ecran, ba, a amenințat moderatorul că se enervează și pleacă din emisiune. Păi, dacă se enerva, nu trebuia să meargă pe centurile patriei, foarte productive, să-și revină, tembelul?!

Auzind asta, că pleacă nervoasă dihania din casele noaste, lumea de pe tot globul, a-nceput să plângă, să se tăvăle, numai și numai să rămână dihanistul dinamită în televizor. Cât or mai suporta și televizoarele astea?... Chiar și marțienii Cosmosului făceau rugăciuni, dau cu aghiasma mare, dar și cu cea mică la tâmple ca dihania roșie să nu ne slăbească din ochi să se ducă cumva acasă. Exista atunci pericolul ca vreo mașină să fie avariată de grandomana dihanie, să bage astfel proprietarul la cheltuieli.

Alte două dihănii roșii cu păr pe limbă, una mai borțoasă ca ailaltă, nu se mișcă din casele oamenilor, contrazic medicii, vin cu explicații ucigătoare și, la fel, dacă nu sunt ascultați, se supără, jignesc... chiar și pe specialiști. Vaccinează-te, bă, dihanie spurcată, de câte ori vrei, ia și vaccinul meu, ți-l dau gratis, dar nu mai vărsa bale nenorocite la mine în casă!

Singura noastră cale de a ne reveni, NU este a-i asculta pe acești zvonaci și răspândaci, ci să judecăm. 


Puiu RĂDUCAN

18.02.2022 – Băile Olănești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu