vineri, 4 februarie 2022

Spectacole și pentru cei mici și pentru cei mari

 

Sâmbătă, 5 februarie, cei mici pot urmări, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, de la ora 10.00 sau de la 11.30, spectacolul ”Petrică și lupul”, după Serghei Prokofiev, regia Iulian Bulancea.

Distribuția spectacolului este formată din actorii Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan.

Basmul simfonic ”Petrică și lupul” este o misterioasă poveste, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante ne invită în aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica? Un spectacol intens vizual, un teatru de umbre, inspirat de povestea spusă în versuri. O peripeție în care mintea și sufletul sunt puse la încercare deopotrivă. Durata spectacolului: 60 minute. Preț bilet: 7 lei

Tot mâine, dar de la de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal le puteți revedea pe doamnele din spectacolul ”Emilia în timp de pace și război”, de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu, scenografia Mihai Vălu. Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

Spectacolul  ”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză). Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

                                                                                     GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu