duminică, 30 iunie 2024

Ex-premierul Kazuhiro Haraguchi, regretă vaccinarea anti-Covid:„Îmi cer scuze față de voi toți. Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit!”

Kazuhiro Haraguchi, fostul ministru japonez al afacerilor interne, a devenit primul politician important care își cere scuze celor nevaccinați pentru tsunamiul de decese care are loc în rândul populației vaccinate, titrează SolidNews.

La începutul acestei săptămâni, un număr mare de cetățeni japonezi au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva crimelor împotriva umanității comise de organizații globaliste precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Forumul Economic Mondial (WEF) în timpul pandemiei. În timpul discursului de deschidere a protestelor, Haraguchi a prezentat scuze puternice și emoționante pentru numărul uriaș de decese care au loc în prezent ca urmare a lansării ARNm letal.

Haraguchi a început prin a aborda durerea și pierderea resimțite de familiile care au pierdut persoane dragi care au fost constrânse să ia injecția COVID. Cu un profund sentiment de sinceritate, acesta și-a prezentat condoleanțele și și-a asumat responsabilitatea pentru eșecurile celor aflați la putere. „Îmi cer scuze față de voi toți. Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit”, a spus el.

Unul dintre punctele-cheie ale discursului lui Haraguchi a fost critica sa față de interzicerea Ivermectinei, un medicament dezvoltat de Dr. Satoshi Omura, care, în opinia sa, ar fi putut juca un rol semnificativ în combaterea pandemiei. Haraguchi a pus la îndoială motivele din spatele interdicției, sugerând că interesele economice au fost prioritare față de sănătatea publică. „De ce? Pentru că sunt ieftine. Nu o vor pentru că va interfera cu vânzările de vaccinuri”, a susținut el. Această declarație a stârnit aplauze puternice din partea mulțimii, mulți dintre aceștia considerând că profiturile corporațiilor au avut prioritate față de viețile oamenilor.

Haraguchi a împărtășit apoi o poveste profund personală despre propriile sale probleme de sănătate. După ce a primit vaccinuri, a dezvoltat o boală gravă, în special o formă de cancer care avansa rapid. „Anul trecut pe vremea asta, nu aveam nici sprâncene, nici păr. Două din cele trei presupuse vaccinuri pe care le-am primit erau loturi letale”, a dezvăluit el. Această relatare sinceră a luptei sale cu cancerul, care a inclus schimbări fizice semnificative precum pierderea părului, a atins o coardă sensibilă în rândul publicului. El a povestit un incident în care aspectul său a devenit un punct de distragere a atenției în cadrul dietei, un oponent concentrându-se mai mult pe peruca sa decât pe problemele în discuție.

În completarea conversației, Haraguchi a dezvăluit că nu a fost singurul membru al Dietei Naționale (organul legislativ) din Japonia care a suferit efecte adverse din cauza vaccinurilor. El a menționat că trei dintre colegii săi au fost grav afectați, unii fiind chiar spitalizați. „Ei se prăbușesc, unii sunt spitalizați. Dar ei nu vorbesc”, a explicat el. Această dezvăluire a subliniat o problemă mai amplă: reticența sau incapacitatea personalităților publice de a discuta deschis despre problemele lor personale de sănătate.

 

Sursa: Napocanews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu