joi, 13 septembrie 2018

A murit Ivonne Ghiță, vocea inconfundabilă care a făcut generații de români să se îndrăgostească de patinaj artistic


 Ivonne Ghiță, vocea care a însoțit ani de zile transmisiunile Eurosport de patinaj artistic și atletism, s-a stins din viață la numai 50 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală incurabilă. Anunțul trist a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a postului.

"Dragi prieteni,

Cu adâncă și profundă durere, în această seară, echipa Eurosport și-a luat adio de la colega și prietena Ivonne Ghiță. Boala a învins și Ivonne s-a stins din viață. Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ”artistice”, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport. Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră.
Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă!", se arată în mesajul postat pe Facebook.

Absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Ivonne Ghiță s-a aflat şi la microfonul Televiziunii Române. Aceasta nu este singura pierdere din acest an pentru Eurosport. În luna iulie, Marius Ancuţa, unul dintre cei mai iubiţi comentatori sportivi din România, a încetat din viaţă tot la 50 de ani. Un pionier al snookerului din România, Ancuţa a fost în ultimele decenii şi unul dintre cei mai buni jucători din ţară. Cel mai mare break al său a fost de 72 de puncte, impresionant pentru nivelul de la noi. Cel mai bun rezultat internaţional a fost calificarea în 16-imile Openului Austriei, în 2008 şi 2012. Pe plan intern a fost vicecampion în 2011 şi 2012. Sursa Digi 24


                                                                   Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu