marți, 27 octombrie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Investeşte în oameni!
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Titlu proiect: ALEGE-ŢI MESERIA – Consiliere, calificare şi recalificare pentru angajaţii din regiunile Bucureşti–Ilfov, Nord - Est şi Nord-Vest.
Axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”
Domeniul major de intervenție 2.3 „Acces şi participare la formarea profesională”
Beneficiar: Centrul Judeţean de Informare, Consiliere şi Formare Profesională „Pentru Voi” Baia Mare


          Conferinţa finala privind finalizarea proiectului  „ALEGE-ȚI MESERIA”

Centrul Județean de Informare, Consiliere și Formare Profesională „Pentru voi” Baia Mare, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu S.C. NORD QUALITY CONSULTING S.R.L.  anunţă organizarea conferintei finale a proiectului „ALEGE-ȚI MESERIA”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
Obiectivul general al proiectului „ALEGE-ȚI MESERIA” Consiliere, calificare și recalificare pentru angajații din regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Nord-Vest „Șanse egale pentru toți”,îl reprezintă consilierea și orientarea profesională, furnizarea de programe FPC în construcții și tehnologia informației, pentru angajații din regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Nord-Vest, punându-se un mare accent pe angajații necalificați sau cu un nivel scăzut de calificare.
                     Participanții au beneficiat de consiliere și orientare profesională, acces la cursuri de FPC la 8 meserii: lucrător în electrotehnică, lucrător instalator pentru construcții, asfaltator, lucrător pentru drumuri și căi ferate, lucrător în structuri pentru construcții, operator introducere, validare și prelucrare date, sudor, montator pereți și plafoane din ghips carton.
                     Grupul ţintă căruia i s-a adresat activităţile proiectului a fost format din 728 de angajați necalificați sau cu un nivel scăzut de calificare.

Conferinţa finala a proiectului  se va desfăşura în data de 28.10.2015 începând cu ora 13:00,  la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare, Salonul Artelor,  Bulevardul Independenței nr.4B, Baia Mare, jud. Maramureş.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu