vineri, 30 octombrie 2015

Badminton. Şcoala Gimnazială Mireşu Mare participă la Proiectul educaţional-sportiv „Pierre de Coubertin 2015”



„Pierre de Coubertin 2015” este un proiectul iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi implementat de Federaţia Română de Badminton.
Programul este adresat copiilor sub 10 ani, nelegitimaţi, care vor trece prin diferite etape de pregătire şi iniţiere în sportul badminton, pentru ca la sfârşitul proiectului aceştia  să acumuleze cunoştinţele si deprinderile necesare practicării acestui sport la nivel competiţional. În aceeaşi măsură, el reprezintă un mijloc foarte eficient de a forma o baza de selecţie cât mai mare, pentru cluburile afiliate la F.R. Badminton.
Proiectul se va desfăşura în 3 etape – selecţie, pregătire şi testare. 1.     Selecţie (15 septembrie – 30 octombrie 2015) in Bucureşti, Iaşi, Braşov, Brăila, Tg. Mureş, Baia Mare, Berceni-Prahova, Timişoara, Arad şi Bacău.
2.     Pregătire (31 octombrie – 06 noiembrie 2015) în baza olimpică C.O.S.R. – Izvorani - pregătire centralizată cu sportivii din toate centrele mai sus menţionate.
3.     Testare/Concurs (07 – 08 noiembrie 2015), la sfârşitul cantonamentului de pregătire.
Indicaţiile tehnice specifice (metodologia de lucru) a fost eliberată de FR Badminton şi este comună pentru toate centrele din ţară.
Toate cheltuielile legate de transport, cazare si masa vor fi suportate de FR Badminton.
Vor reprezenta  judeţul Maramureş:  MUREŞAN  DARIA, TOTH-PAL  NORA, LEŞ CĂTĂLIN şi POP PAUL. Fetele, care se antrenează la clubul SUPERSPORT BAIA MARE, vor fi însoţite de antrenorul lor, dl. HORIA RUSU, iar băieţii, care sunt elevi la ŞCOALA GIMNAZIALĂ MIREŞU MARE, dar se antrenează în sala de sport din oraşul ULMENI,  vor fi însoţiţi de antrenorul lor, dl. DOREL MERCIU.
Apreciem iniţiativa M.T.S. şi a F.R.B. şi dorim ca ea să devină o obişnuinţă. Aşteptăm, de asemenea, mai multe competiţii, care să se desfăşoare sub coordonarea M.T.S. şi a F.R.B., la care accesul copiilor să fie mult mai uşor, şi, mă refer explicit la aspectul financiar.

Antrenor, prof .
DOREL MERCIU 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu