vineri, 16 octombrie 2015

"Jiji" poate şi vrea să primească imigranţi, ca apoi să-şi vândă pământul mai scump...

Clubul de fotbal F.C. Steaua București a primit 2,652 milioane de euro pentru participarea în grupele Europa League în sezonul trecut, a anunțat vineri site-ul UEFA.
Din această sumă, 1,3 milioane de euro reprezintă bonusul de participare, 500.000 de euro au fost primiți pentru rezultatele înregistrate, iar 852.759 de euro reprezintă "market pool", cota din drepturile TV.
În afara banilor veniți din participarea în Europa League, Steaua a primit 2,1 milioane de euro pentru accederea în sezonul trecut în play-off-ul Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de echipa bulgară Ludogoreț Razgrad şi Cosmin Moţi.
Astfel, suma totală obținută de FCSB de pe urma participării în stagiunea trecută a cupelor europene este de aproape 4,8 milioane de euro.
Aşa că, domnule preşedinte Klaus Werner Iohannis primiţi musulmani în România ortodoxă ( ca Sfântul Jiji, mărturie o pictură într-o biserică unde este ctitor ) că ei sunt musulmani iar Japonia, de exemplu, nici măcar nu doreşte să se lege la cap! Nu-i doare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu