vineri, 16 octombrie 2015

Fotbal. Te califici la europene, deja te iau de echipă bună ! România, meciuri amicale cu Italia şi Spania

Echipa naţională de fotbal a României s-a calificat la Campionatul European din Franţa după o pauză de opt ani şi a ajuns într-o situaţie plăcută.
După accederea la turneul final dintr-o grupă mai mult decât uşoară, România a ajuns în situaţia în care primeşte bani din partea marilor puteri pentru a disputa meciuri amicale.
Este cazul şi meciului cu Italia, pe care tricolorii îl vor disputa în luna noiembrie, la Bologna. Pentru a accepta invitaţia, italienii ne-au oferit şi o sumă importantă de bani.
"Am ajuns în situaţia în care Italia ne cheamă să jucăm un amical şi luam şi o suma de bani. Doar avem cea mai bună defensivă, suntem neînvinşi şi avem un jucător în echipa ideală a preliminariilor. Sunt oameni din exterior care văd astfel de lucruri, chiar dacă în ţară se minimalizează", a afirmat consilierul lui Răzvan Burleanu, dl. Andrei Vochin, la Digi Sport.
Echipa naţională a României va disputa un meci amical cu Italia, pe 17 noiembrie, la Bologna.
În plus, federalii încearcă să perfecteze şi un amical cu puternica Spania, în martie 2016,  pe “Naţional Arena”. Personal îi ţin "pumnii" generalului Iordănescu iar naţionala o s-o iubesc până la moarte!


                                                                                    Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu