luni, 4 aprilie 2016

CLUBUL "SPINUL"LA O NOUĂ ÎNTÂLNIRE EPIGRAMISTICĂ

Cenaclul epigramiștilor Clubului "Spinul" Baia Mare din 4 aprilie s-a axat pe umor şi pe ...Legea fumatului!
     
      

       Oameni corecți, prezenți la timp, exceptând pe acei în tratament sau bolnavi care sunt, din păcate, în număr de patru. Pezenţi sunt: Mircea Pop de Buzești, Aurelia Oancă,Vasile Țîncaș, Ioan Ady Fârte, Vasile Mureșan, Toma G. Rocneanu, Viorica Găinariu Tazlău, Ioan Meteș Moraru- Chelințeanu, Pavel Creţ şi Ignat Dragomir.       
      Se enunță ordinea de zi care începe cu citirea creației fiecăruia. Primul la lectură este domnul Ignat Dragomir, apoi Toma G. Rocneanu și domnul Ioan Ady Fârte, epigrame care au stârnit buna dispoziție.
Scriitoarea Aurelia Oancă citește epigramele făcute pe maginea proaspetei legi ale fumatului. Au fost deosebit  de savuroase. În unanimitate se consideră că e un prozator şi epigramist excelent! Se răzgândește și Vasile Mureşan care pînă la urmă îşi citește propria creație. Continuă cu aceste momente de bună-dispoziţie prim Măria Sa -  epigrama și domnul Pavel Creţ. Nu lipseşte de la acest regal de recitări nici domnul Ioan Meteș Morar -Chelințeanu.
Ca încheiere citește domnul Mircea Pop de Buzeşti, epigrame ce urmează a se trimite la un Festival Naţional de Epigrame din Buzău. Felicitări tuturor!




                                                           Toma G. Rocneanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu