joi, 20 februarie 2020

Controale ample la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare după ce a luat foc



 După ce în urmă cu două zile a izbucnit un incendiu în clădire, astăzi a fost constituită o comisie mixtă de control pentru verificarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, alcătuită din reprezentanții mai multor instituții pentru a face verificarea generală a imobilului.
Reprezentanți ai Prefecturii, ai Inspectoratului de Poliție al Județului, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Primăriei Municipiului Baia Mare, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, ai SC Electrica, Eon Gaz și SC Vital au mers joi, 20 februarie,  la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a face verificări.
”Am văzut lucruri bune, dar și lucruri mai puțin bune. Așteptăm rezultatele controalelor efectuate de instituțiile abilitate. O să punem pe masă toate rapoartele și o să întocmim un raport final din care să rezulte o concluzie și să luăm niște decizii. Nemulțumirile sunt cu privire la starea de degradare, dacă nu s-ar fi ajuns în situația asta nu am fi avut nici problema de azi. Haideți să așteptăm raportul celor abilitați”, a spus prefectul județului Maramureș, Nicolae-Silviu Ungur.
Fiecare instituție nominalizată prin ordinul prefectului va proceda la verificare, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare și a atribuțiilor, în perioada 20 – 26 februarie urmând să întocmească rapoarte și măsuri care vor fi centralizate și în baza cărora se vor lua decizii.
                                                                                      
                                                                                             MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu