joi, 27 februarie 2020

Maria Sharapova s-a retras. Cea mai sexy jucătoare de tenis își motivează decizia



Rusoaica Maria Sharapova s-a retras. Cea mai sexy jucătoare de tenis decide că a venit vremea să-și continue viață într-un mod total diferit de cum a ales să și-o trăiască până acum.
'Privind înapoi, realizez că tenisul a fost muntele meu. Calea mea a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar privirea de sus a fost incredibilă. Dupa 28 de ani și 5 Grand Slam-uri câștigate, sunt pregătită să escaladez un alt munte, pe un teren complet diferit', a scris Sharapova în editorialul pe care-l semnează în Revist Vanity Fair.
De-a lungul carierei, Sharapova a cucerit 36 de turnee WTA, dintre care 5 Grand Slam-uri: Wimbledon (2004), US Open (2006), Roland garos (2012 și 2014). În plus, nu uităm că această carieră emblematică a fost umbrită, în 2016, de scandalul iscat după ce a fost depistată pozitiv la testul antidoping. Atunci, cea care a fost considerată a fi cea mai sexy jucătoare de tenis all time, a fost suspendată 15 luni.
De asemenea Sharapova a strâns exclusiv din tenis aproape 40 de milioane de dolari. În plus, rusoaica a avut câștiguri importante de zeci de milioane de pe urma contractelor de imagine pe care le-a încheiat cu branduri de importante.
                                                                                                    Cristi S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu