joi, 27 februarie 2020

Sevilla - CFR Cluj 0-0!VAR o trimite pe CFR Cluj Napoca acasă!



                                                           FILMUL PARTIDEI:

 Min 4. Omrani cere lovitura de la 11 metri! Atacantul CFR-ului primise o pasa foarte buna de la Bordeianu, dar a fost blocat de Reguilon! Arbitrul decide ca interventia a fost regulamentara!
 Min 5. Ocazie pentru Sevilla! Andaluzii transforma o lovitura de la coltul terenului si Vinicius a fost la un pas sa isi trimita mingea in propria poarta!
 Min 12. Sevilla are o noua ocazie buna! Reguillon primeste o centrare buna la marginea careului si trimite un voleu care trece cu putin pe langa poarta lui Arlauskis!
Min 18. Camora incearca un sut de la 30 de metri, insa portarul Sevillei retine mingea.
Min 20. Este randul unui jucator de la Sevilla sa isi incercere norocul! Suso trimite un sut periculos de la 25 de metri, dar mingea trece cu putin pe langa stalpul drept!
Min 23. Lovitura libera obtinuta de Paun la 35 de metri!
Min 24. Deac misca mingea pentru sutul lui Bordeianu, dar mingea se opreste in zid!
Min 27. De Jong trece de Burca cu un dribling spectaculos dupa ce ii da mingea printre picioare! Mingea ajunge la Ocampos si sutul deviat al acestuia trece la o palma de poarta lui Arlauskis!
Min 27. Schimbare la CFR Cluj! Burca nu mai poate continua si este inlocuit de Boli!
Min 33. Inca o ocazie pentru Sevilla! Kounde preia spectaculos in interiorul careului si trimite un sut din voleu! Arlauskis respinge mingea in corner!
Min 39. Sir de ocazii pentru Sevilla! Mai intai Reguilon trimite din cativa metri, dar mingea il loveste pe De Jong, apoi Ocampos trimite pe langa poarta din 2 metri!
INFO: Posesie - Sevilla 72%, CFR Cluj 28%! Diferenta uriasa la capitolul paselor reusite in favoarea andaluzilor: Sevilla 275, CFR Cluj 47.
Min 44. OCAZIE CFR! Djokovic, care a trimis un sut puternic de la marginea careului, pe care portarul spaniolilor l-a interceptat.
Min 45+1. Paun, la un pas sa deschida scorul! A sutat din interiorul careului, iar Bono a intervenit salvator din nou.
Min 45+2. Ce OCAZIE pentru Boli! Fundasul ramasese nemarcat in centrul careului spaniolilor si a lovit mingea cu capul, din centrarea lui Deac. Balonul a trecut putin pe langa stalpul portii.


Min 49. Sevilla are prima ocazie a reprizei secunde! Ocampos primeste mingea in unghi si trimite un voleu pe langa poarta lui Arlauskis!
Min 57. Schimbare la Sevilla! Iese Jordan, iar in locul sau intra Banega!
Min 61. Ocazie pentru CFR Cluj! Paun trimite un sut de la aproximativ 30 de metri si portarul Sevillei respinge slab in fata. Traore nu este atent si un fundas al andaluzilor respinge mingea!
Min 73. Djokovic il faulteaza pe Banega si vede cartonasul galben! Mijlocasul clujenilor va rata meciul din optimi in cazul unei eventuale calificari.
Min 75. Schimbare la Sevilla! Intra Nesyri si iese Navas!
Min 78. Schimbare la CFR Cluj! Dan Petrescu il scoate pe Djokovic si il introduce pe Rondon! CFR va juca cu 3 varfuri in ultimele zece minute!
Min 84. Ultima schimbare la CFR! Intra Golofca in locul lui Omrani!
Min 88. CE GHINION pentru CFR Cluj! Traore ii paseaza lui Paun si acesta suteaza de la 25 de metri! Bono a scapat mingea in poarta, dar VAR A intervenit pentru un hent la Traore.
Min 90+1. Bordeianu vede cartonasul rosu! Jucatorul CFR-ului il tine pe Banega si vede al doilea avertisment!

Autor: Sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu