duminică, 26 septembrie 2021

Razvan SAVALIUC: "Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri, ne-a aruncat in cea mai mare prapastie. Ne-a distrus economic, politic!"


 Uitati-vă la ei cum ne-au terminat. Iremediabil. Principalul vinovat răspunde la numele Klaus Iohannis.

În tinereţe facilita intermedierea de vânzări de copii români în străinătate. Apoi s-a consacrat ca prăduitor de case. Ca primar al Sibiului îşi apăra fraudulos casele furate în Justiţie, semnând întâmpinări şi concluzii în numele primăriei în propriile procese, apărat fiind de Statul Paralel. Mincinos şi ticălos până în măduva oaselor. E prost şi puturos de bubuie. Mincinos şi ticălos până în măduva oaselor.El este principalul vinovat de distrugerea României.

Acest străin de neam şi ţară, susţinut de SRI-ul condus de Eduard Raul Hellvig (semnatar în 2016 al celui de-al doilea protocol ilegal dintre PICCJ şi SRI, protocol declarat abuziv de CCR, şi care îi “rezolva” toate problemele din Justiţie) era zero barat dacă nu era susţinut din interior şi exterior.

Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri, ne-a aruncat în cea mai mare prăpastie. Ne-a distrus economic, politic, ne-a pus rău cu Rusia şi China (să fiţi siguri că dacă vom intra în conflict cu aceste mari puteri, actualii aliaţi ne vor lăsa instant de căruţă), ne-a adus ţara în incapacitate totală de apărare denaturând rezultatul votului de la ultimele alegeri generale şi băgându-ne pe gât un guvern de neaveniţi, la fel de idioţi ca şi el, din pura ambiţie bolnavă de a avea Guvernul Meu”. Ca şi când el ar fi in stare să conducă ceva… A instigat continuu la linşarea publică a celui mai puternic partid din România, a încurajat poliţia politică, ne-a vândut străinilor şi ne-a impus contra naturii cea mai toxică guvernare din istoria modernă a României: PNL-USR-PLUS. O adunătură de golani puşi pe furat şi distrus naţiunea română. Nişte golani, care n-au nimic sfânt afară de LGBT, trasul pe nas, beţia la volan şi corupţia la cel mai înalt nivel.

Ce merită balega asta de om? Care ne-a băgat pe gât un iresponsabil precum Florin Cîţu, un ţepar de banci, un beţiv condamnat penal pentru conducerea în stare euforică a unui autovehicul pe drumurile publice…

Uitaţi-vă ce au făcut aceşti nenorociţi cu aceasta ţară pentru care multi dintre noi ne-am dăruit viaţa să o facem mai buna! I-a distrus pe pensionari, i-a adus la stadiul de cersetori si milogi in propria tara, dupa o viata de cotizat la stat. Au distrus mediul de afaceri compus din micii intreprinzatoriAu cumparat mai toata presa…

Ne-au distrus pe toti lasand niste multinationale rapace sa umfle cum vor facturile la gaze si la energie electrica, sa faca preturile cat vor ele, pe gazul si energia electrica produse de Romania, doar pentru ca ei, Iohannis si Catu, doi vanzatori de tara, sa-si justifice conducerea nemeritata a acestei tari minunate cu cetateni care nu au gresit cu nimic pentru ca acesti golani sustinuti de SRI si marile parchete sa-si faca mendrele dupa cum ii taie mintile pe care nu le au.

Ionannis, nulitate ce esti – pe care daca as avea puterea, ai putrezi in puscarie pentru tot restul vietii tale doar cu paine si apa – te simti bine ca noi platim benzina, gazul si curentul electric mai mult decat oriunde in lume, desi aceste resurse sunt produse la noi in tara, nu in alta parte? Pentru o nulitate ca tine au murit mii de oameni in decembrie 1989?

Ca sa ne bagi pe gat, contra vointei poporului, niste partide de derbedei? Care pentru ca nu s-au inteles cu tine pe numirile sefilor marilor parchete, aruncati tara in aer? Va e asa de frica de puscarie?

Ce eforturi face piticul de la SRI, care aplauda abuzurile DNA – care raspunde la numele Raul Eduard Hellvig – sa te mai mentina in functie contra naturii, folosind uriasa logistica a SRI? Crezi ca nu se stie ca azi se asculta ilegal mai mult decat oricand de la Revolutie incoace. Doar ca sa ti se salveze pielea?

Spune tu Iohannis, cu Citu alaturi de tine, unde s-au dus zecile de miliarde pe care le-ati imprumutat? Pe armament niciodata livrat…

Unde s-au dus banii pensionarilor pe care azi ii condamnati la umilinta si la moarte? Unde s-au dus banii pentru care ne-am indatorat peste toate? Cum a ajuns tara cu cele mai mari resurse naturale din UE cea mai saraca din Europa?

Spune Iohannis, spune cum distrugeti Justitia, pe care ati lasat-o fara finantare corespunzatoare si pentru care va omorati intre voi la guvernare ca nu cumva sa mai existe vreun procuror care sa aiba curajul sa va trimita in judecata!…

Cum te faci tu Iohannis ca te duci duminica de duminica la biserica, si te pozezi inchinandu-te la Dumnezeu, cand tu distrugi programat Romania, care ti-a inchinat cele mai mari onoruri, cu un guvern de incompetenti si vanzatori de tara?

Te simti bine Iohannis? Te incalzesc casele furate? Te simti bine in ele in timp ce romanii nu-si mai pot plati facturile la utilitati, pentru ca tu, un nenorocit de om, vrei sa-ti salvezi pielea vanzand Romania? Tu care ai dat pe moca petrolul submarin al Romaniei pe o sapca, spunand ca asa o sa castigam “respectul” strainilor. Tu care in afara de a bloca partiile de ski si a te plimba in strainatate nu faci nimic?

Crezi ca pe noi romanii, ne incalzeste vreun mesaj tamp pe care il dai tu pe Facebook, cand tara arde? Chiar asa, i-a spune tu, sau mai bine sa spuna sluga ta Raul Eduard Hellvig cum ati lasat voi ca Facebook sa cenzureze presa si libertatea de opinie in Romania? Cu acele CNIC si Cyberint (structuri ilegale care nu au lege de infiintare) care au transformat tara intr-un adevarat Big-Brothers…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu