luni, 27 septembrie 2021

Medicul Adrian Cacovean: „Mama ei de mizerie, minciună, prostie, hai să vedem pe bune adevărul și să terminăm odată minciuna asta!”

 


Pandemia nu are un virus real, ci unul informatic, un vierme, trol, o idee greșită, o direcție greșită, o aiureală! Deja a pus lumea pe butuci!

Statistica internării și mortalității covid: frica indusă de mizerabilii reporteri de știri este cauza numărul 3! Cei ce stau în spatele știrilor de terorizare a populației sunt numărul 2. Cei ce dau bani televiziunilor sunt autorii acestor știri! Mai sunt unii mai criminali, cei ce dau ordinele și cei ce le pun în aplicare!

*

Grijă mare zilele acestea la hipertensiune! Măsurile inconștiente și ce se petrece acum stresează la maximum cetățenii! Atenție și la ritmul cardiac, tahicardia, pulsul mare este un răspuns la stres.

Dacă vă doare capul și aveți grețuri, luați-vă imediat tensiunea arterială, este posibil să aveți un atac hipertensiv, cu edem cerebral din această cauză (encefalopatie hipertensivă) și starea de sufocare să fie de la tensiune, declanșată de teroarea la care ne supun guvernele, televiziunile zilele acestea! Diureticele și betablocantele pot fi salvatoare în acut și chiar cronic, după cum vă spune medicul dumneavoastră, că nu vă pot lua pe toți în spinare, în această postare doar vă atenționez ce probleme puteți avea zilele acestea.

*

De cei ce refuză să fie cobai să nu vă fie frică!

Noi nu suntem învrăjbiți împotriva vaccinaților, nici a celor ce susțin segregarea, ura, tortura, pedepsirea noastră că nu plătim taxa de protecție pe care o cereți.

De vaccinați să vă temeți când se vor prinde că au luat țeapă și de ura lor întoarsă asupra voastră, celor ce coaceți acum învrăjbire ca să vă faceți numărul vostru de traficanți!

*

Toți vaccinații vor face din nou boala, când va fi vremea să o facă. Veți constata aceasta toți care apucați să trăiți suficient. Vaccinul de covid este o catastrofă, este mai rău decât cel de gripă. Peste câțiva ani se va spune că deși covidul nu este mai periculos decât o gripă, vaccinul dimpotrivă, este ucigaș!

*

Se pare că este valul vaccinaților!

O să fie și tsunami-ul vaccinaților curând, dacă nu se opresc din administrările de doze noi și fac dependență psihică de imunizarea artificială de carton!

*

Israelul a ajuns la cifre apocaliptice: 16629 de cazuri noi în 24 de ore! Cu cât vaccinează mai mult cu doza 3, cu atât explodează cazurile noi.

Dacă o mare populație de milioane de persoane rămâne nevaccinată (cazul Romaniei și Bulgariei), după următorii câțiva ani vor reprezenta un grup de control considerabil și incontestabil. Un grup de control este un grup de subiecți care acționează ca o probă pură, neatinsă de un experiment cu medicament sau cu vaccin. Dacă grupul vaccinat se îmbolnăvește sau moare din cauza unor condiții specifice și grupul de control nu are aceleași condiții, atunci acesta este un semn destul de bun că vaccinul este în neregulă. Dacă ceva nu merge bine cu vaccinurile, atunci nevaccinații vor fi dovada. De asta se tem cu adevărat elitele. Ei trebuie să-i oblige pe TOȚI să fie vaccinați, cu orice pret, astfel încât să nu existe un grup de control și, prin urmare, să nu existe dovezi pentru ceea ce vedem că se întâmplă acum în Israel, unde numărul de cazuri noi și decese este până la cer.

*

Pușcărie la domiciliu dacă refuzi să fii cobai!

Deși dacă accepți, tot faci carcalacul, tot transmiți boala, tot poți muri!

Iată darea arămii pe față a acestei bande criminale organizate interstatal.

Pușcărie, suprimarea tuturor drepturilor dacă nu ești client acestor traficanți de droguri (organele statului) și producătorilor de seruri experimentale.

Asistăm la o lovitură de stat internațională dată de multinaționale simultan, în toate statele.

Asistăm cum întreaga lume este preluată de mafioți, de producătorii de serurui experimentale și traficanții lor de marfă, guvernele cu organele lor de represiune și control!

*

Procentul vaccinaților care ajung la spital pozitivi cu covid strică socoteala.

Nu mai poți da vina pe covid vaccinatului, că pică prost, vaccinul nu funcționează, nici pe vaccin, că atunci crima e dublă, nu funcționează vaccinul, ci te omoară!

Hopa!

Procurori, aveți de investigat ceva aici, avocați, judecători, juriști, nu puneți botul acestor criminali, crima trebuiește oprită acum!

Mengele trăiește!

Opriți-l!

*

Nevaccinatul nu mai are voie să trăiască? Unele magazine, cu patroni nevaccinați, să rămână deschise nevaccinaților, la fel toate celelalte unități, să își pună etichetă, frizerie de nevaccinați, taxi nevaccinați, farmacie nevaccinați, hotel nevaccinați, plajă nevaccinați, cabinet nevaccinați, școală nevaccinați etc. La cele de nevaccinați majoritatea vor primi și vaccinați, dar fricoșii, credulii în sistem, să meargă în zonele verzi și să vedem atunci dacă teoria cu imunitatea artificială ține și dacă covidul omoară sau protocolul lor criminal în care ei cred!

Ia să vedem, cine omoară!

Mama ei de mizerie, minciună, prostie, hai să vedem pe bune adevărul și să terminăm odată minciuna asta!

 

Autor: Adrian Cacovean

Sursa: activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu