vineri, 24 septembrie 2021

Iulian Capsali: „NU LĂSAȚI PSIHOPAȚII SĂ SE APROPIE DE COPIII NOȘTRI!”

 


Asistăm la o campanie, fără precedent, de manipulare a părinților fragili psihic. De fapt este un război psy.

În timp ce sinistra ministră Ioana Mihăilă, demnă sociopată provenită din pepiniera globalistă PLUSRi, face declarații mincinoase și iresponsabile că la Terapie Intensivă ar fi internați peste 70 de copii din cauza covidului, comandantul fracțiunii, Arafat, același care a închis accesul bolnavilor la spitale anul trecut, cere tuturor spitalelor de copii să facă secții speciale covid.
Totul pentru o boală care NU AFECTEAZĂ COPIII ABSOLUT DELOC, conform tuturor studiilor științifice, dar și a observațiilor empirice: NU AM AUZIT NICIODATĂ DE COPII AFECTAȚI DE COVID! Și cunosc sute! Mii, dacă adaug copiii prietenilor de pe Facebook!
De ce este făcută această manipulare națională perversă?
Pentru ca părinții covidioți să-și vaccineze copiii. Mai mult – și de fapt aici este direcția esențială de acțiune – ca să facă presiuni asupra școlilor, a profesorilor. Deja am fost informat că într-un oraș din Vâlcea, un tânăr părinte covidiot cere, cu scandal, lista cu profesorii nevaccinați.
Tot acest circ CRIMINAL este făcut doar pentru ca BigPharma să raporteze câștiguri astronomice pentru un vaccin irelevant (a se vedea cazul Israel, GB șamd)?
Dar ce părinte responsabil și-ar vaccina copilul cu un ser genetic experimental (mARN), pentru o boală care, la copii, se manifestă ca o răceală banală, dar ale cărui repercusiuni în timp pot fi catastrofale?
În acest timp, organismele de stat care ar trebui să apere cetățeanul și să prevină dezastrul adus de manipularea națională (în special SRI-ul), sunt puse în slujba globaliștilor.
Adică trădează și distrug viitorul țării.
Dacă nu ne opunem noi, ca popor, nu ne va apăra nimeni.
NU VĂ LĂSAȚI COPIII VACCINAȚI SUB NICIO FORMĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu