joi, 23 septembrie 2021

Ecouri după Tabăra literară “Oprește-mă la tine Maramureș, Oprește-mă în tine anotimp !”

 


Am trăit zile minunate alături de oameni frumoși, veniți din toate colțurile țării acolo, în Maramureș, adunați la chemarea domnului Vasile Bele, un maramureșean adevărat, mare la suflet și plin de viață care, împreună cu întreaga lui familie și împreună încă doi chiuzbaieni, poetul Nelu Danci și profesor Gelu Dragoș, au organizat și au însuflețit prima ediție a Taberei de literatură "Oprește-mă la tine Maramureș, Oprește-mă în tine anotimp".



Mulțumim Vasile Bele, Gelu Dragoș, Nelu Danci, mulțumim Cristina, Bianca și Bogdan Bele, pentru organizarea acestui minunat eveniment, pentru frumoasele locuri vizitate, pentru tradițiile locale împărtășite, pentru dansurile și cântecele specifice zonei și interpretate de acei copii frumoși și talentați ! Și nu în ultimul rând, pentru atmosfera minunată creată și întreținută atât de organizatori dar și de participanții la eveniment. Bucuroși de revederea cu vechii prieteni, și încântați de noii prieteni, cunoscuți acum.
Mulțumiri tuturor celor care ne-au oferit diplome, medalii și cărți care ne vor aminti încă o dată în plus, de tabăra literară “Oprește-mă la tine Maramureș, Oprește-mă în tine anotimp !”,
Mulțumiri deosebite intregii familii Bele pentru toată munca depusă cu zâmbetul pe buze, pentru a ne oferi aceste zile de vis !
Felicitări
tuturor !
Așteptăm deja întâlnirea viitoare !

Liliana și Octavian Badea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu