vineri, 24 septembrie 2021

CÂTĂ RISIPĂ SE FACE ...


DESEORI AM IMPRESIA CĂ AM VOTAT DEGEABA!!!

Încă în școli se dă lapte și corn care ajung de cele mai multe ori la gunoi. Mulți au promis că se vor ocupa să schimbe acest program din care câștigă enorm cei care prind aceste licitații. Nici cornul nu e de calitate și nici laptele. Și mai este un lucru. Când era şcoala online nimeni nu a verificat ce se întâmplă cu acest program! Când copiii s-au întors la școală fizic, au primit 10 cutii de lapte și nu știu câte pachete de biscuiți. Să înțeleg ca firmele și-au încasat banii nu?
Dar dacă e să căutam câștigătorii licitațiilor veți găsi multe dedesubturi inclusiv la programul “măr și biscuiți”. Dați google și vedeți .... apoi căutați numele firmelor și vedeți câte donații au făcut partidelor.
Știți de ce nu sunt interesați? Pentru că lor, totul le pică din cer. În timp ce alte țări europene prosperă, în România ce se întâmplă....? Mai nimic !
Ba da ... pentru unii lucrurile se mișcă bine!
Abia aștept viitoarele alegeri. Dur ... voi vota! Așa cum suntem tratați!
P.S. Și eu ce să fac ca părinte cu aceste produse? Le voi păstra și voi duce o ladă la Consiliul Județean ca sa guste cei care se ocupa de acest program, să vadă dacă sunt bune.

Mica SVAB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu