joi, 30 septembrie 2021

La cum nemernicii idioți fac discriminări... mă gândesc...


Bună de dimineața! Am ajuns s-o simt și pe asta...
Aseară am fost la Craiova cu un prieten. Am dorit să văd frumosul centru, locul în care în perioada ’’66-‘’69 eram în Cetatea Băniei, să-nvăț o meserie și... l-am văzut. Craiova este o parte din viața mea. Mereu vin aici cu dragoste și dor, dar simt că și ea, Cetatea Banilor, mă primește cu bucurie, mă dorește. Am învățat o meserie aici, pe care am îmbunătățit-o cu studii tehnico-inginerești, o meserie pe care am practicat-o peste 44 de ani, dar am și cotizat statului din greu și la greu. El, statul, mi-a băgat mâna în buzunare, mi-a luat cât a vrut și a lăsat cât a dorit, eu crezând că și statul mă va recompensa după anii de muncă, măcar cu cât am contribuit. De unde?! A trebuit să mă lupt prin tribunale ani de zile cu mizerabilul stat să-mi recapăt ceva din drepturi...
Aseară însă, Bănia a fost rece și nepoliticoasă cu mine. Am intrat cu prietenul la restaurantul Perinița, să servim masa. Galant, ospătarul în loc să vină cu lista meniului, să ne ureze bun venit și să ne întrebe ce dorim, ne-a întrebat dacă suntem vaccinați. Sincer, i-am răspuns că NU suntem, dar nici NU ne vom vaccina. La fel de elegant ne-a poftit afară. În sala închisă, dintre zecile de scaune... NU era nimeni pe ele. Afară, pe terasa unde ne-am așezat, printre zecile de scaune NU erau decât două persoane la o masă. La numai câteva zile de la Congresul mizeriei, unde oficialitățile antinaționale și-au permis orice, mie unul care am muncit și cotizat peste 44 de ani, mi se interzice dreptul de a servi masa. Oameni fără scrupule, din păcate conducători, fără coloană vertebrală, își pot permite orice. Da, ei reprezentanții noștri, ai TUTUROR românilor discriminează la maximum. De ce să se ferească de mine vaccinații, dacă ei, vaccinându-se, nu mai sunt în posibilitate să-i îmbolnăvim noi, (ne)înțepații??? Cu amărăciune constat, că derbedeii atei care ne conduc n-au scrupule. Își permit orice, batjocoresc, discriminează, dezbină, iar pentru ei nu există restricții, legi.
De ce nu ne prezintă "patrihoții" de la conducere situația morților pe ultimii 5 ani?! Vom vedea că-n anii fără pandemie au murit mai mulți decât acum când s-au pus cu pandemia pe noi. Sub masca pandemică blochează pensii și salarii la oropsiți, doresc să-i extermine prin vaccin, slobod creșteri de prețuri extraordinar de mari și-i bine hrănesc pe-ai lor, SPECIALII.
Am ajuns rău, dar cu ăștia coborâșul de-abia a început.
Ca de fiecare dată, tot la Domnul apelăm.
Ia-i, Doamne, de pe capul nostru că odioșii ne omoară!
Și totuși... o întrebare (ne)stupidă:
De ce dușmănește și sancționează guvernul și parlamentul pe cei care au învățat carte și au muncit?
Și încă odată: Ia-i, Doamne, de pe capul nostru că odioșii ne omoară!

Puiu RĂDUCAN
30.09.2021 –Băile Olăneşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu