duminică, 26 septembrie 2021

MULŢUMIRI


Bună ziua, minunații mei prieteni!
Cum întotdeauna v-am obișnuit ca să împart cu DUMNEAVOASTRĂ toate veștile bune pe care le primesc ,nu o să fac altfel ,nici de data aceasta.


Ieri am avut surpriza și bucuria să primesc un colet ...Știam că deja era trimis ,dar emoția mare este atunci când îl ai în mână. Coletul a avut un drum destul de lung și chiar de foarte departe ...din inima Maramureșului , mai precis de la Baia Mare . Expeditorul ,cine altul ,decât prietenul nostru minunat, Vasile Bele ... Cred că fiecare cunoaște senzația de bucurie atunci când primește un colet și mai ales nerăbdarea ca să-l deschidă și să vadă ce este în el. L-am deschis cât de repede am putut și am scos prima carte , cea de deasupra...și așa cum fac de fiecare dată când am în mână o carte o pipăi, o miros ,îmi place tare mult mirosul de carte nouă, abia ieșită de la tipografie. Abia după aceea o deschid...și mi-a plăcut ce-am văzut :
O carte arătoasă la prima vedere și mândră ca și Tara Maramureșului ...În colet erau trei Antologii...și am deschis-o pe prima .....
Antologie de texte Recenzii de cărți -Personalități ale literaturii contemporane. Sincerus Verba, Vol, IV.
Ce poți să faci mai departe decât să mulțumești celor care a făcut posibilă apariția ei...Asa că aduc mulțumiri coordonatorilor acestui proiect , poeților Vasile Bele, Dragos Gelu și Nelu Danci .
Sunt onorată să mă găsesc în această Antologie,alături de autori talentați...
Domnilor, consider că mi-ați dăruit această oportunitate!
Cred cu tărie că faceți parte dintre cei care deschideți portițe spre lumină scriitorilor în călătoria spre lumea cuvintelor.
Vă mulțumesc cu recunoștință pentru lucrarea de migală și anume apariția acestei ”stele ”CARTEA”.
Aduc pe această cale și mulțumirile de recunoștință poetului Vasile Bele pentru recenzia minuțioasă a cărții ”O altfel de copilărie , dar este a mea". Dragă prietene, m-am bucurat că ai primit invitația în călătoria prin copilăria copilului Deltei ... și cred că ai înțeles că toate copilăriile sunt la fel , diferit este doar locul, momentul, prietenii de joacă și ”tu” copilul de-atunci și de-acum.

Mult succes în continuare tuturor ! Aveți prețuirea mea...Vasile Bele, Dragos Gelu, Nelu Danci,Vasilica Mitrea,Petcu Mircea Marcel,Olga Grigorov,Mioara Baciu,Daniela Vîlceanu,Ionica Bandrabur,Victoria Furcoiu - Bunica, Mihaela Miha Miha, Lacramioara Elefteriu,Limona Rusu.

Autor: Angela DUMBRAVĂ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu