duminică, 31 octombrie 2021

Invitaţie Conferinţa VACCINAREA PENTRU IMUNIZAREA ORGANISMULUI UMAN din 4.10.2021 ora 14,oo


Vă invităm, să participați, la Conferința organizată de către Casa Corpului Didactic Maramureș și Inspectoratul Școlar județean Maramureș cu tema Vaccinarea pentru imunizarea organismului uman, care va avea loc joi, 4 noiembrie 2021, de la ora 14,00, în sistem online, pe parcursul a 2 ore.

Dorim ca această activitate să contribuie la o mai bună informare a populației din mediul școlar, respectiv a tuturor membrilor din cadrul comunităților maramureșene, cu privire la promovarea unui stil de viață sănătos.
Invitați:
– dr. Rareș Dorin POP, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Maramureș, care va prezenta informații relevante despre infecția cu Covid și importanța vaccinării;
– prof. Cristina BUD, director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională care va aborda aspecte legate de Școala în pandemie, respectiv provocările și incertitudinile generate de pandemia de Covid 19;
– prof. Carmen MATIAS, Colegiul Național Vasile Lucaciu Baia Mare, care a desfășurat activități de educație sanitară în școală referitoare la pandemii și vaccinuri și care pot fi catalogate ca exemple de bună practică.
Conferința este disponibilă tuturor cadrelor didactice interesate, cu participare directă, în sistem online, utilizând aplicația gratuită Webex (care trebuie instalată), în limita celor 1000 de locuri disponibile.
Formularul de înscriere la activitate poate fi accesat la adresa: https://forms.gle/azSk3UWQwgWnC8if7 până marți 2 noiembrie 2021, ora 13,00.
Link-ul de participare la Conferință va fi transmis tuturor participanților înscriși.
Recomandăm participarea tuturor directorilor unităților de învățământ și a profesorilor care predau disciplina biologie, respectiv a consilierilor școlari și a profesorilor care predau psihologie.

CCD MM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu