duminică, 31 octombrie 2021

Un munte de goliciune umană și de lașitate!


Io am fost la viața mea prost… Dar niciodată n-am fost atât de grămadă de prostalău ca în noiembrie 2019, când, în concediu fiind, m-am trezit la 4 dimineața ca să conduc o oră, să dau 280 de euro pe 3 bilete, să mă urc într-un feribot cu familia și sa vomez continuu timp de 2 ore pe cel mai agitat Atlantic văzut vreodată.

Asta ca să ajung în secția de votare de la dracu’n praznic și să votez marioneta asta complet goală și absentă, un munte de goliciune umană și de lașitate, un bolovan total dezinteresat și dezumanizat, profund lipsit de orice valoare, principiu, iubire sau empatie pentru popor.
Un nenorocit sinistru și incapabil care nu că și-a abandonat națiunea, dar nu cred că a avut vreodată cel mai mic interes pentru ea, în afară de ură pură și dispreț. Un țâfnos arogant cu nevoi speciale de logopedie și EQ, care își neglijează complet țara, exact când ea fierbe mai tare și are nevoie de lideri buni, autentici, puternici și de o bună călăuzire.
Ultimul care a mai făcut asta a fost Ceaușescu când s-a dus in vizită in orientul mijlociu exact înainte de revoluție. Dă, Doamne, dacă ești bun și corect și te mai doare cât de cât undeva de poporul ăsta, să se repete istoria într-o formă sau alta, de preferat fără vărsare de sânge, dar cu revărsare de căpitani inutili peste bordul vasului eșuat…

Bogdan Bob Rădulescu (Haurențiu), actor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu