joi, 28 octombrie 2021

Cupa României. Minaur Baia Mare - Universitatea Craiova 0 -4. În loc de cronică...

 


În loc de cronică...

MOTTO: „Libertatea muncii este garantată prin Constituție. Dreptul la muncă NU POATE FI ÎNGRĂDIT!” (Art. 3 alin. 1 din Constituția României)

Am ales să NU public cronica meciului din optimile Cupei României dintre MINAUR BAIA MARE și CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, pentru modul execrabil în care am fost tratați, noi cei din presa locală, la finalul partidei, pentru că ni s-a interzis accesul și nu ni s-a oferit ocazia de a ne „exercita profesia în scopul SERVIRII INTERESULUI PUBLIC, conform propriei noastre conștiințe” (Codul Deotologic Unic, adoptat de Convenția Organizațiilor Media la data de 23-24 octombrie 2009)!
Consituția României este călcată în picioare în fiecare zi de persoane și instituții pentru care LEGEA este facultativă, iar împiedicarea execitării profesiei este o gravă atingere Legii fundamentale ale statului democratic numit România!!!
BaiaMare Sport va continua munca asiduuă de a reflecta sportul din Maramureș în ciuda tuturor piedicilor puse de cei care au ales să calce în picioare Constituția României și se consideră mai presus de LEGE sau de noi suporterii și iubitoii sportului din Maramureș, chiar dacă suntem incomozi sau deranjăm!

Autor: Ioan R. ȘTER



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu