vineri, 29 octombrie 2021

Parohia Ortodoxă Mireşu Mare are bibliotecă pentru enoriaşii săi

 BIBLIOTECA Parohiei Mireşu Mare, cărți cu împrumut, pentru un timp petrecut cu folos...DE CE CITITUL E ATÂT DE IMPORTANT ACUM?!
Pentru că, ne place să recunoaștem sau nu, avem timp mai mult, dar totuși timpul se risipește repede și de multe ori fără folos.
Avem mașina de spălat vase, haine, cu care ar trebui să câștigăm timp, dar avem și televizor, telefon și laptop cu care uneori pierdem timp....
...........
"Bun! Și acum că mașina de spălat face treabă în locul tău, iar mașina de făcut pâine te anunță când poți să începi să pregătești cina, cu siguranță că ai mai mult timp de pierdut pentru tine....
Și uite o variantă! Ca începând de astăzi SĂ CÂȘTIGI TIMP PENTRU PROPRIA VEȘNICIE, citind cărți duhovnicești! Iată câteva motive pentru care cititul este important pentru dezvoltarea armonioasă a sufletului tău.
1.Citind cărți duhovnicești, calitatea rugăciunii se va îmbunătăți notabil, deoarece ele au același scop ca și rugăciunea, și anume, de a-l apropia pe om de Dumnezeu și de semeni.
2.Citind cărți duhovnicești, vei afla mai multe despre Ortodoxie și vei reuși mult mai ușor să înțelegi ce se întâmplă în biserică, de ce facem anumite gesturi și așa mai departe.
3.Citind cărți duhovnicești, viața și comportamentul tău față de semeni se va schimba în bine și vei reuși să înțelegi mai ușor neputințele celor din jur (colegi, prieteni, familie etc.)
4.Citind cărți duhovnicești, vei înțelege din ce în ce mai mult că ai un suflet și mai ales că acesta are nevoie de hrană, ca și trupul.
5.Citind cărți duhovnicești, vei găsi mii de exemple de oameni care au trecut în viață prin aceleași greutăți și probleme ca și tine, iar rezolvarea acestora a venit întotdeauna prin mâna nevăzută a lui Dumnezeu.
Mă opresc aici cu cele 5 motive pentru care cititul de cărți duhovnicești este sănătos. Cu siguranță că mai sunt și multe altele, pe care aștept să le descoperim împreună"
Vă așteptăm dragi credincioși să împrumutați cu încredere...
Cititor devii citind...

PAROHIA ORTODOXĂ MIREŞU MARE, PREOT ICONOM STAVROFOR IOAN ROMULUS CIURDAŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu