luni, 7 octombrie 2024

Despre o „Știre ” -- „Direct MM”

 


DRAGI COLEGI, 

De câte ori a fost prezentată activitatea cenaclului la „Direct MM” numele meu a fost omis. M-am făcut că nu văd. Dar, că o colegă a noastră a făcut această omisiune, mi se pare prea mult. Așa că i-am adresat câteva cuvinte Larisei în particular (pe Ms), punând totuși scăparea ei  pe  seama începătorului. Iată ce i-am scris:

 „Bună Larisa, mulțumesc ca ai scris despre întâlnirea noastră. Dar, să fii atentă când prezenți o acțiune, cititorul articolului trebuie să înțeleagă: cine este cel care conduce (acțiunea) întâlnirea, cine citește, cine ia cuvântul (în cazul nostru), După cum ai prezentat tu întâlnirea, eu aș fi femeie de serviciu la acest cenaclu, iar cuvântul l-au luat doar simpatiile tale, pe ceilalți i-ai uitat. Că nu îți sunt simpatic(ă) este una, dar, dacă dorești să devii un ziarist corect, va trebui să ții un echilibru între simpatii și antipatii.

6 comentarii:

  1. Mucles mis Lizzy,mucles mai spalator de vase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clopotar palavragiu sau gandicapat cu autorixstie de la stat ori individual certat cu legea ce ești că tot comentezi sub anonimat aici ca ultimii fircalitori de poptiroase pe care nu-i publică nimeni în revistele de prestigiu, când ești pleavă pe lângă poezie, de ce nu comentezi cu numele tau real palavragiu fără scrupule. Să-ți fie rușine. Și așa nu bagă nimeni în seamă pe cei 4-5 din gașca ta, cu minciunile și defăimările lor, cei care sunt refuzați de toate publicațiile importante,ci se publică doar ei pe ei în antologii proprii făcute de ei. , antonimii care la poezie sunt pleavă. Dacă nu este așa, să comenteze cu numele nu sub invidia și răutatea anonimatului, defăimători fără scrupule ce sunteți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hotul striga hotul! Sub palaria ANONIMATULUI scrii gandicapat, numai tu VeDem esti in stare de a creea cuvinte noi in vocabularul actual! Auzi, mai! GANDICAPAT! Frumos mai vorbesti ofiteras fara stagiu militar si fara scoala pentru a fi purtator de cuvant undeva!!! Poate la WC...

      Ștergere
    2. Vasalicuta, comenteaza sub anonimat ca nu-si fac de lucru cu tine - ca nu mai scapa de vorbele tale goale, lipsite de sens! De aceea miss Lizy!

      Ștergere
  3. Marchis Vasile Dan, ofiter LSR8 octombrie 2024 la 04:28

    Defăimătorii mincinoși, răutăcioși și cuprinși de strechea invidiei sunt anihilați. Doar aceștia pot scrie asemenea minciuni. Îi doare în trompetă de ei pe scriitorii valoroși, care au sute de colaboratori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...dic la trompetistul tampit din Tsauaj,dic la cufuritul fara scoala ca se viseaza geniu.Meri naibii mai vdm si munceste ca altfel iti mierleste de tot judecata.Roiu mai cotarla.

      Ștergere