marți, 22 octombrie 2024

Războiul dintre cumnați îngroapă Farul! Regele și Baciul nu vor să mai fie împreună!

Cumnații Hagi și Popescu au avut o ceartă aprinsă, în urma căreia „Baciul" a decis să nu mai vină la meciuri. Farul are evoluții mai mult decât dezamăgitoare în ultima perioadă. Echipa antrenată de Gică Hagi a pierdut cu 5-0 în Giulești și ocupă locul 14 în campionat, cu 13 puncte din 13 meciuri.

Unul dintre motivele care au condus la prăbușirea Farului este un scandal la nivel înalt. Conform Orange Sport, managerul Gică Hagi și președintele Gică Popescu au avut o ceartă aprinsă în urmă cu o lună și sunt aproape de o ruptură definitivă.
Gică Popescu nu a mai fost văzut în tribune la ultimele meciuri ale Farului. Hagi a anunțat după 0-5 cu Rapid că vor urma restructurări rapide.
„Toţi sunt într-o evaluare, şi staff-ul, şi eu, absolut toată lumea. Toţi avem o problemă în momentul de faţă. Cine va rămâne trebuie să facă lucruri pentru club. Trebuie să luptăm pentru Farul, trebuie să schimbăm totul, de mâine încolo trebuie să o luăm de la capăt. Ne aşteaptă un sezon foarte greu. Eu nu pot să mă despart că sunt acţionar, poate nu o să mai fiu pe bancă. Nu trebuie să căutăm scuze, trebuie să fim toţi împreună, care mai vrea să fie, poate unii vor să renunţe", a spus Gheorghe Hagi.

Cristi SOMEȘAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu