duminică, 26 mai 2013

Despre gradaţiile de merit


În urma raspunsului pe care l-am dat unei Doamne, referitor la grila de evaluare folosita la acordarea gratației de merit am primit următoarele rânduri:
"Va multumesc pentru raspuns, apreciez raspunsurile dvs. de pe blog, pe care-l urmaresc cu interes, deoarece raspundeti promt...si la obiect. In cazul meu, nu exista pe grila de evaluare de la acordarea gradatiei de merit punctarea burselor. 
Asta nu afecteaza ceea ce lucrez cu copiii, pentru care merg mai departe. Va trimit alaturat cateva poze cu elevii mei, in parcul Copou, din Iasi, unde fac lectii de crochiuri cu vegetatia, peisaj, (Teiul lui Eminescu,) si documentare pe teren (Obeliscul etc..) De asemenea, va trimit alte imagini din atelierul de pictura, unde am 'tapetat" peretii cu lucrarile elevilor de la vocational arhitectura, cl. a IX - XII."
Folosesc acest mod pentru a mulțumi pentru aprecieri, a felicita atitudinea dumneavoastră și elevii pe care îi îndrumați.
Sunt mândru cand văd că  am astfel de colegi , care se dedică copiilor și carierei de cadru didactic, pentru care recompensa sufletească umple lacunele legislative.

                                                                 Liviu Marian Pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu