joi, 30 mai 2013

Românul Marius Vizer, susținut de Ilie Năstase și Nadia Comăneci la preşedinţia sportului mondial

Românul Marius Vizer e susţinut de nume mari ale sportului internaţional pentru şefia Sport Accord, cea mai importantă organizație sportivă din lume. Şeful Federaţiei Internaţionale de Judo şi-a anunţat candidatura pentru președinția sportului mondial.
Marius Vizer, favorit la şefia unei organizaţii ce sperie Comitetul Olimpic Internaţional
Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Florin Marinescu şi Lothar Mathaus sunt câteva dintre personalităţile care îl susţin pe românul Marius Vizer la preşedinţia sportului mondial. Între 26 şi 31 mai, la Sankt Petersburg are loc congresul mondial al organizaţiei sportive. Aceasta este cea mai importantă întâlnire a preşedinţilor şi a membrilor federaţiilor sportive internaţionale, în cadrul căreia va fi ales viitorul preşedinte al Sport Accord. Unul dintre susţinătorii lui Marius Vizer este Ilie Năstase, primul lider ATP din istoria tenisului.
"Domnul Vizer vine din sport, este preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo şi are o experienţă enormă în treaba asta, cred că poate face mult, poate schimba mult. S-ar putea organiza compeţitii, lumea ar fi atrasă mai mult de sport, sunt mai multe lucruri care se pot face", a declarat Ilie Năstase la Realitatea TV.
"Faptul ca un roman, Vizer, este candidat pentru mine este mai mult decat bucurie si poate cea mai frumoasa chestiune care mi s-a intamplat in ceea ce inseamna politica internationala a sportului. Este unul dintre romanii care a aratat, ca presedinte al federatiei internationale de judo, ca poate face lucruri la nivel international pentru sport, pentru cei implicati in sport. Sunt convins ca el va castiga", si-a exprimat si Florentin Marinescu, presedintele Federatiei Române de Arte Martiale, speranta ca românul Marius Vizer va câștiga președinția sportului mondial.Realitatea.Net

                                                                            Cristi SOMEŞAN


Un comentariu:

  1. Marius Vizer a fost ales in inalta functie! Doamne ce mult ma bucur! Sper ca va ajuta din aceasta postura sportul romanesc! Asa cum a facut-o si cand era la Federatia Internationala de Judo! SUCCES DEPLIN MARIUS VIZER!!!

    RăspundețiȘtergere