luni, 27 mai 2013

CFR DEFILEAZA LA TOATE CATEGORIILE DE VARSTA LA JUNIORI

Dupa ce in meciul retur a reusit sa intoarca rezultatul din tur si sa se impuna in fata adversarilor de la „U” Cluj, tinerii CFR-isti pregatiti de Gheorghe Vasile si Alin Cazan au reusit sa puna iar sub lumina reflectoarelor culorile alb – visinii.
Astfel, aceasti jucatori de la Juniorii C merg la Faza Zonala.
Tot la Faza Zonala s-au calificat si Juniorii E, insa acestia s-au oprit acolo.
Deja sunt calificate la Faza Nationala - deci au trecut de Fazele Zonale - echipele de Juniori A si D, precum si manjii nascuti in 2001, care vor juca peste numai doua saptamani la Arad, unde se va disputa Finala pe tara la Cupa Hagi – Danone, intre cele mai bune 8 echipe din tara.
Lor li se alatura Republicanii A, care s-au impus in fata celor din Medias si, bineinteles, Juniorii C, cum am spus, calificati dupa o dubla in care „sepcile rosii” nici n-au respirat bine pe teren.
De precxizat ca in loturile celor doua echipe de Juniori C au jucat si baimarenii Iuliu Mihail Rosiianu (portar la CFR`99, echipa pregatita de Alin Cazan), Adrian Ster (mijlocas la CFR `98, echipa acum pregatita de Gheorghe Vasile) precum si portarul sighetean Rares Began de la Juniorii B.
Felicitari tuturor si, iata, sunt in continuare mari sperante pentru fotbalul ardelean!


                                                                                  I.R.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu