luni, 25 august 2014

Remus Pricopie: Până la sfârşitul anului dascălii vor primi bani pentru materiale didactice, din fonduri UE

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, joi, 21 august 2014, la Suceava ca se fac demersuri ca pana la sfarsitul acestui an sa poata fi dati bani cadrelor didactice din preuniversitar pentru a-si putea cumpara carti si pentru a participa la conferinte, precizand ca aceste sume vor fi din fonduri europene, transmite MEDIAFAX.
Pricopie a declarat, la festivitatea de deschidere a lucrarilor Congresului Asociatiei Generale a Invatatorilor din Romania, dar si intr-o conferinta de presa, ca Ministerul Educatiei doreste sa reintroduca acel drept pe care l-au pierdut cadrele didactice, respectiv acordarea unei sume de bani, echivalentul a 100 de euro, pentru a-si cumpara materiale didactice.
Pricopie a spus ca pana la sfarsitul anului, printr-un proiect finantat din fonduri structurale, se doreste ca profesorii sa poata primi o anumita suma de bani pentru achizitionarea de carti si reviste, abonamente la diferite site-uri specializate sau reviste specializate, dar si pentru participarea la conferinte. Preluare http://infoportal.rtv.net/articol~din-actualitate~info-4354154~pricopie-pana-la-sfarsitul-anului-dascalii-vor-primi-bani-pentru.html
 

                                                                  Cristian LAURENŢIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu