luni, 25 august 2014

Simona Halep, victorie cu emoţii în primul tur de la US Open

Simona Halep s-a calificat cu emoţii în turul secund de la US Open 2014, trecând greu de necunoscuta Danielle Collins.Numărul doi mondial s-a impus în trei seturi, scor 6-7, 6-1, 6-2.
Putini erau cei care se asteptau ca Simona Halep sa aiba probleme in fata unei jucatoare in varsta de 20 de ani care nici macar nu figureaza in clasamentul WTA si care a ajuns pe tabloul principal datorita unei invitatii a organizatorilor.
Totusi, realitatea de pe "Centralul" de la Flushing Meadows a fost alta. Simona a reusit un break in game-ul trei al primului set, insa Collins a castigat si ea pe serviciul lui Halep, astfel ca primul set s-a decis in tie-break.
Acolo, Simona a continuat festivalul gafelor, gresind nepermis pentru o jucatoare de nivelul ei, astfel ca necunoscuta din Statele Unite a preluat conducerea.
Lucrurile s-au schimbat din setul secund. Halep a realizat ca se afla în faţa unei adversare care trebuie tratata serios, astfel ca si-a schimbat jocul, a gresit mai putin si a servit excelent.
A fost un set secund "scurt", castigat de sportiva noastra cu 6-1 si doua breakuri.
"Decisivul" nu a avut nici el istoric, ba chiar Halep si-a permis cateva momente de relaxare pe fondul unei cadere totale, fizic si psihic, a adversarei.

Danielle Collins a facut greseala dupa greseala, iar Simona s-a calificat, cu emotii ce-i drept, in turul doi. Succes pe mai departe! Greul de acum începe...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu