vineri, 12 octombrie 2018

Nationala de tineret a României invinge Tara Galilor si e in proportie de 99% calificata la Campionatul European de anul viitor


 Nationala de tineret a României a castigat cu 2-0 partida cu reprezentativa similara a Tarii Galilor, disputata vineri seara, la Cluj-Napoca, in cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de anul viitor.
In urma acestui succes, "tricolorii mici" mai au nevoie de doar un punct in meciul de acasa cu Liechtenstein pentru a fi siguri de prezenta la turneul final din Italia.
Ianis Hagi si compania n-au stralucit, dar cu toate acestea au obtinut o victorie fara emotii, in fata unui public numeros, venit la Cluj Napoca pentru a asista la scrierea unei noi pagini din istoria fotbalului romanesc.
Golurile au venit in partea a doua a meciului, dupa ce in primul mitan Florinel Coman a irosit mai multe ocazii importante.
Tabela de marcaj s-a modificat pentru prima oara in minutul 55, cand Dennis Man a reluat in poarta din cativa metri dupa o centrare buna a lui Florinel Coman si o recentrare la fel de buna cu capul a lui Rus.
Tara Galilor a trecut pe langa egalare in minutul 63, cand nou-intratul Evans a izbit stalpul din partea stanga a portii aparate de Ionut Radu.
Golul a picat insa tot in poarta galeza. Un alt nou-intrat in teren, George Puscas, a luat o actiune pe cont propriu in partea dreapta, a patruns in careu si a marcat superb cu un sut in forta.

Cu aceasta victorie, Romania urca pe primul loc in grupa, cu un avans de doua puncte peste Portugalia si cu meci pe teren propriu cu Liechtenstein in ultima etapa. Am putea spune ca avem scenariul perfect pentru o seara de sarbatoare marti, la Ploiesti, pentru ca acolo va avea loc meciul. Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu