joi, 23 septembrie 2021

A apărut o carte de critică literară, semnată Gelu Dragoş!


A IEȘIT ACUM DE LA TIPAR cartea de critică literară semnată de Dragos Gelu.
„Moara lui Gelu” adună-n cele 160 de pagini 35 de cronici literare, în marea lor majoritate despre cărți apărute sub sigla Editurii Ecreator.
Titlul păstrează cu fidelitate denumirea blogului personal, blog pe care, aceste cronici au și fost postate, ca și pe site-ul Revistei Ecreator, www.ecreator.ro.
Coperta este realizată de Solticzki Adalbert.
LA TIPAR SUNT ACUM volumul de debut al poetei Octavia Brad (fiica poetei Rodica Brad Păuna și a poetului Nicolae Scheianu, deci „așchia nu sare departe de trunchi”, vorba unei mai vechi ziceri românești).
URMEAZĂ două cărți de poezie semnate de Voica Rusu, volume de debut semnate de Andreea Ismail, Ica Gaftone și Irina Vera Terebesi, cărți de poezie semnate de Mag Katherine, Gabriela Marinescu Dora și Cristian Gabriel Moraru, precum și cărți de critică literară semnate de Petronela Apopei și Nicolae Toma.

De asemenea, încă vă puteți înscrie la antologia VARA SPERANȚEI, antologie ce va fi lansată în deschiderea celei de-a VII-a ediții a Festivalului (Inter)Național de literatură ECREATOR, ce se va desfășura în perioada 1 - 3 octombrie în Baia Mare. 

                                                                                      Romeo Ioan ROSIIANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu