sâmbătă, 14 decembrie 2013

...se întâmplă la bibliotecă - săptămâna 16-21 decembrie 2013

Luni, 16 decembrie 2013
ora 11, Salonul Artelor
Vă invităm să luați parte la cea de-a doua ediție a „Târgului Darurilor de Crăciun” care va reuni artiști din Baia Mare și din țară. Marți, miercuri și joi între orele 16-19 vor avea loc ateliere de creație pentru tineri (pictură pe obiecte de porțelan, croșetat decorațiuni pentru brad, măști populare).
Organizatori: Ileana și Ionuț Horoba-Danci
Program: 16-23 decembrie, Luni-Vineri: 8-19, Sâmbătă: 9-14
Vă așteptăm cu drag!

Miercuri, 18 decembrie
ora 16, Sala de Conferințe
Secția pentru copii în colaborare cu copii preșcolari de la Grădinița 20 Baia Mare organizează un spectacol de Crăciun.

Joi, 19 decembrie 2013
ora 9, Sala de Conferințe
Secția pentru copii în colaborare cu copii preșcolari de la Grădinița „Step by step” Baia Mare organizează un spectacolul “Tradiții de Crăciun”.
ora 14, Sala de Conferințe
Va avea loc lansarea cărții „Drumul crucilor - the Way of the Crosses”, scrisă de Peter Hurley și publicată de Editura Martor a Muzeului Țăranului Român, o călătorie inițiatică în căutarea spiritului românesc, văzută prin ochii unui irlandez îndrăgostit de Maramureș și de România.
Cartea prezintă experiențele uimitoare trăite de Peter Hurley de când se află în România și în special călătoria pe jos de la Săpânța la București.
După lansarea de la Muzeul Național al Țăranului (10 decembrie), Peter Hurley pornește din nou la drum, înapoi spre Săpânța, de data aceasta cu o mașină plină de cărți. Va face popasuri pentru a-și prezenta cartea în următoarele orașe: Brașov (11 decembrie), Odorheiul Secuiesc (12 decembrie), Reghin (13 decembrie), Cluj-Napoca (14 decembrie), Bistrița (16 decembrie), Vatra Dornei (17 decembrie), Sighetu Marmatiei (18 decembrie), Baia Mare (19 decembrie), Slatina - Ucraina (20 decembrie) și, în final, Săpânța, pe 21 decembrie, exact la un an după ce a încheiat drumul pe jos.

Vineri, 20 decembrie 2013
ora 13:30, Sala de Conferințe
Va avea loc lansarea volumului de poezii „Obsesii lirice” de Teo Banal (alias Teo Moldovan), apărut la Editura Eurotip, Baia Mare, 2013.


Ştefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare

Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu