marți, 16 septembrie 2014

A început programul “Vacanțe la țară”. Prețurile pornesc de la 175 lei

O nouă ediție a programului “Vacanțe la țară” a demarat duminică, astfel că turiștii pot petrece o săptămână la una dintre pensiunile înscrise în proiect, până pe 31 octombrie.
Tarifele de cazare pentru șase zile pornesc de la 175 lei de persoană, la o pensiune de 2 margarete, și ajung la 290 lei de persoană, la pensiunile de cinci margarete. 
În acest pre
ț, turiștii au incluse cinci nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică, iar ultima, vineri. 
De asemenea, fiecare pensiune participantă la program va oferi micul dejun, din partea casei.
Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agen
țiile membre ale Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) sau prin filialele ANTREC participante, respectiv cele din Alba, Brașov, Covasna, Gorj, Maramureș și Neamț
“Pe lângă vremea care se anun
ță a fi foarte frumoasă, turiștii care vor beneficia de programul Vacanță la țară vor avea parte de multe evenimente și festivaluri. La 20 de ani de la înființarea ANTREC, ne concentrăm mult pe crearea și dezvoltarea unui calendar de evenimente, precum și pe dezvoltarea asociației și a turismului rural în alte regiuni ale României. Spun asta pentru că fiecare zonă a țării are ceva de oferit. Sunt sigur că turismul rural se va dezvolta în timp și pe cursul Dunării, și în alte regiuni mai puțin turistice, dar rurale ale țării noastre”, a afirmat Mișu Chiruc, presedintele executiv al Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), citat de agerpres.ro


                                                                                                                                                                                                                                        Cristian LAURENTIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu