marți, 30 septembrie 2014

Pentru microbiştii "sportului rege". Anunţ de ultimă oră!

Televiziunea Română negociază cu reprezentanţii Look TV, post care difuzează meciurile din Liga 1, pentru a transmite, din retur, măcar un meci în fiecare etapă, a anunţat Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).
Acesta a răspuns unei întrebări adresate de membrii CNA şi a recunoscut că "sunt nişte discuţii" în privinţa meciurilor de Liga 1.
"Pentru campionatul naţional de fotbal suntem în discuţii cu cei de la Look TV. Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii (de difuzare, n.r.), pentru că ei au nevoie de servicii şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate operatorul pay TV (UPC, n.r.) cu care lucrează a refuzat (...)
Cei de la Look TV sunt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur (din primăvară, n.r.) să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele", a spus Cristian Zgabercea conform Mediafax.
El a mai adăugat că, în prezent, TVR "a reuşit să ia tot ce înseamnă meciuri de calificare ale echipei României" şi încercă să ia şi drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de Rugby şi alte competiţii la care "este drapelul României prezent pe unul dintre catarge". GSP.RO


                                                                 Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu